Lifestyle
|
16.11.2018 14:53
Σάρωσε το Open TV με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία
NewsroomΔυνατοί παίκτες και προγράμματα δείχνουν να δυσκολεύονται, ενώ το Open TV κερδίζει έδαφος στην τηλεθέαση και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Φιλανδίας κατάφερε να ξεπεράσει το 20% στο δυναμικό κοινό και να φτάσει σχεδόν τα ποσοστά του «Voice of Greece».
Την ίδια στιγμή, ο Alpha με τις σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Τατουάζ» είδε τα ποσοστά του, στους τηλεθεατές 18-54, να φτάνουν στο 24,8% και στο 20,9%, αντίστοιχα, ενώ το μουσικό σόου του ΣKAI σημείωσε 22%.
Στις τελευταίες θέσεις, βρέθηκε το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Nomads» με τα μηχανάκια της Nielsen να δείχνουν 13,8% στο δυναμικό κοινό.
Διαβάστε ακόμη
- Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα - Μήνυμα γενικευμένης κλιμάκωσης στέλνει η Νίκαια
- Τι λέει ο δημοσιογράφος που μήνυσε τον Νίκο Παππά για ξυλοδαρμό - «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους»
- Κολομβία: Νεαρή τουρίστρια αφοπλίζει ένοπλο ληστή όσο ο φίλος της... κάνει το κορόιδο - Το βίντεο που έγινε viral
- Νίκος Πορτοκάλογλου στο Παλλάς: Ενα μουσικό ταξίδι ανάμεσα σε φίλους