Lifestyle|27.12.2018 18:14

Μέγκι Ντριο από GNTM: Είναι η δικηγόρος που θα ήθελες να έχεις (pics)

Newsroom

Η Μέγκι Ντριο ήταν η «γκρινιάρα» του ριάλιτι μοντέλων Greece's Next Top Model (GNTM) και μπορεί να βγήκε από το σπίτι όμως στο μυαλό των χρηστών των social media παραμένει το στραβόξυλο του παιχνιδιού.

Δεν είναι τυχαίο ότι την έχουν χαρακτηρίσει μέχρι και «Άσπα Τσίνα» (Fame Story-2002) του GNTM.

Η ίδια αντιστέκεται στα πυρά των χρηστών του Twitter, που σχολιάζουν άσχημα τα ελληνικά και τη συμπεριφορά της απέναντι στις συμπαίκτριές της.

Δεν «ιδρώνει το αυτί της», αντίθετα ευχαριστεί online όσους τη στήριξαν και αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «τριάδα φωτιά» για εκείνη, την Εύη και τη Μικαέλα. 

T

Η Μέγκι Ντρίο είναι 24 ετών, κατάγεται από την Αλβανία, έχει ρίζες από την Ιταλία από τη μεριά της μητέρας της, ζει στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Νομική και το 2013 αναδείχθηκε Μις Μακεδονία. Στο Instagram δηλώνει δικηγόρος.

T

Σήμερα (16/11) η Μέγκι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ξεκαθάρισε: «Δεν έχω αγόρι. Το λέω εννοείται. Είμαι ελεύθερη»!

 

Και τόνισε για τη συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του GNTM: «Θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι γενικά έχω παρεξηγηθεί λίγο με τον τρόπο που τα έλεγα γιατί αυτό που ζουν στο σπίτι του GNTM, εάν δεν είσαι εκεί μέσα, δεν μπορείς να νιώσεις αυτή την ένταση, που εγώ ένιωθα και αυτό το ξέσπασμα συναισθημάτων…»

T

 
T
Next Top ModelGNTMΜέγκι Ντρίο