Lifestyle|15.07.2019 11:00

Τα ζώδια της Δευτέρας (15/7): Πιέσεις από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και έρχεσαι αντιµέτωπος µε υποχρεώσεις που αυξάνονται σε επαγγελµατικό επίπεδο και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο σού δίνει την έµπνευση για λύσεις που µπορεί να σε απεγκλωβίσουν από δυσκολίες της καριέρας.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να περάσεις όµορφα, καθώς η διάθεση είναι στα ύψη και η αισιοδοξία σε κατακλύζει. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό πιθανόν να φέρει ευκαιρίες από το εξωτερικό που ανοίγουν τους ορίζοντές σου ή προσκλήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και πιθανό είναι από το πρωί να υπάρχει έντονη νευρικότητα. Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς, για να µην υπάρξουν εντάσεις. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει ξαφνικά παρελθούσες προτάσεις και πάλι στο προσκήνιο, άκρως κερδοφόρες για σένα – φρόντισε να τις εκµεταλλευτείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σηµαντικό είναι για σένα να διατηρήσεις καλές συνθήκες και ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει προτάσεις για νέες συνεργασίες άκρως θετικές για σένα ή δεν αποκλείεται να υπάρξει κεραυνοβόλα γνωριµία που θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και αυξάνει τους ρυθµούς της καθηµερινότητας, καθώς µπορεί να υπάρξουν επιπλέον αγγαρείες στη δουλειά και αυτό λειτουργεί πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο σού δίνει τη διορατικότητα να κινηθείς σωστά και να διεκπεραιώσεις ό,τι έχει προκύψει.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η χαρά είναι διάχυτη, καθώς νιώθεις πια σίγουρος για τον εαυτό σου και επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Το τρίγωνό της µε τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει τον ερωτισµό και δηµιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για κεραυνοβόλες γνωριµίες.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς µε τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αφού νιώθεις ότι µπορούν να σου δώσουν τη θαλπωρή και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει ιδανικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά ακίνητη περιουσία, µετακοµίσεις ή αγοραπωλησίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η διάθεση να επικοινωνήσεις κυριαρχεί, γι’ αυτό και είναι πιθανό να στραφείς σε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, θέλοντας να βρεθείς µαζί τους. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να σηµατοδοτήσει σηµαντικές εξελίξεις σε επίπεδο νέων συνεργασιών σε σχέση µε το εµπόριο, την επικοινωνία και το ∆ιαδίκτυο.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς µε οικονοµικά ζητήµατα που σε αγχώνουν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο, καθώς πιθανές προτάσεις µπορεί να δώσουν την ευκαιρία και για αύξηση µισθού.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στις προσωπικές σου ανάγκες, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να τις εκφράσεις στο ταίρι ή σε συνεργάτες σου. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο δηµιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος, όπου θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι ευαισθησίες έρχονται στο φως, καθώς ανακαλείς στη µνήµη σου πράγµατα και καταστάσεις του παρελθόντος που σου προκαλούν εσωστρέφεια. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει από το παρελθόν ξαφνικές οικογενειακές υποθέσεις, τις οποίες έχεις την ευκαιρία να λύσεις και να τις αφήσεις πίσω σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς µε φίλους, να συζητήσεις µαζί τους, να εκφράσεις πιθανές απόψεις που έχεις και να περάσεις όµορφα. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για έξοδο µε φιλικά πρόσωπα, µε τα οποία θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις.

ζώδιαωροσκόπιο