Lifestyle|15.07.2019 12:22

Χάιντι Κλουμ: Κρυφός γάμος με τον 16 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Newsroom

Η Χάιντι Κλουμ και ο μουσικός των Tokio Hotel, Τομ Κόλιτζ είναι νόμιμοι σύζυγοι από τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με το TMZ, και ο γάμος τους έγινε τόσο μυστικά που ακόμα και φίλοι του ζευγαριού δεν το γνώριζαν. Το περιοδικό People επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι προχώρησε σε μυστικό γάμο στην Καλιφόρνια και κρατάει στα χέρια του το χαρτί του γάμου του. Η σύζυγος και ο σύζυγος δεν έχουν προσχωρήσει ακόμα δημόσια σε επιβεβαίωση του χαρμόσυνου γεγονότος, αν και έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της Κλουμ με νυφικό.

Η Χάιντι Κλουμ σε εμφάνισή της στην Έλεν Ντε Τζένερις είχε πει ότι συνάντησε τον Κόλιτζ για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2018 στο πάρτι ενός κοινού τους φίλου. H Γερμανίδα καλλονή και επιχειρηματίας είχε ανακοινώσει μέσω Instagram τον αρραβώνα της με τον 29χρονο κιθαρίστα του συγκροτήματος Tokio Hotel στις 24 Δεκεμβρίου.

T
T

Το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret και παρουσιάστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Project Runway», Χάιντι Κλουμ είπε το «Ναι» στον αγαπημένο της που είναι περίπου 16 χρόνια νεότερος. 

Η Κλουμ είχε παντρευτεί τον στιλίστα Ρικ Πιπίνο το 1995, ενώ πιο γνωστή έγινε η σχέση της με τον Φλάβιο Μπριατόρε, τον «μάγο» της Formula 1. Κατόπιν, γνώρισε και παντρεύτηκε τον διάσημο μουσικό Seal, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Ο Κάουλιτζ ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Ρία Σόμερφελντ, ενώ αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας τους, η Κλουμ έχει δηλώσει πλήρως ακομπλεξάριστη: 

«Ο φίλος μου είναι αρκετά μικρότερός μου και αυτό κάνει μερικούς να αναρωτιούνται. Δεν με απασχολεί. Το να αγχώνεσαι για την ηλικία ή τι θα πιστέψει ο κόσμος είναι κάτι που μόνο περισσότερες ρυτίδες μπορεί να φέρει».

T
Χάιντι Κλουμγάμος