Lifestyle|16.11.2018 17:27

Ο Γιάννης Μπέζος στο TV Έθνος της Κυριακής: «Τα ριάλιτι είναι ανόητα»

Newsroom

Στο «Τv Έθνος» που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής ο Γιάννης Μπέζος μιλά για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα» και κρίνει την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Στις συνεντεύξεις του περιοδικού η Άννα Πρέλεβιτς μιλά για τη συνεργασία της στην ψυχαγωγική εκπομπή του Open «Έλα χαμογέλα» και η όμορφη Βίκυ Κάβουρα αποκαλύπτει πως δεν διστάζει να συγκρουστεί στα καμαρίνια, αν το κλίμα δεν είναι... θερμό, ενώ μιλά για τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα της.

Στο κομμάτι των ρεπορτάζ, διαβάστε το παρασκήνιο από τη νέα πριβέ οντισιόν για το νέο talent show του Open TV «La Banda», οι γκεστ εκπλήξεις Γιώργου Καπουτζίδη και και Φαίης Ξυλά στο «Όσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ, η πολυσυζητημένη συνάντηση Μιμής Ντενίση και Λάκη Λαζόπουλου μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες. Ακόμη η τηλεοπτική επιστροφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και εικόνες από το εντυπωσιακό σόου της Victoria's Secret.

Προσεχώς στα σίριαλ:
- Συγκινητικές στιγμές από την συνάντηση της Όλγας με την κόρη της στο «Τατουάζ».
- Ελίφ: Η Αρζού απειλεί να σκοτώσει τη Ζεινέπ!
- Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Κωστής βγαίνει από τη φυλακή με εγγύηση.

Μαζί αναλυτικός οδηγός 36 σελίδων με όλο το πρόγραμμα των καναλιών, οι ταινίες και οι αθλητικές μεταδόσεις της εβδομάδας και χρηστικές στήλες για το σπίτι, το παιδί, την υγεία και τη μόδα. Ακόμη αστρολογικές προβλέψεις και οι καλύτερες συνταγές για πατάτες.

Στο Tv Έθνος που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής στις 18 Νοεμβρίου

Γιάννης ΜπέζοςΠέτα τη φριτέζαTV Έθνος