Lifestyle|18.07.2019 10:51

Τα ζώδια της Πέμπτης (18/7): Η καριέρα περνά στο προσκήνιο

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και θέλεις να βρεθείς µε φίλους για να συζητήσεις κοινά κοινωνικά ζητήµατα που σας απασχολούν. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Λέοντα φέρνει αντιπαραθέσεις λόγω νευρικότητας. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη σε γεµίζει αισιοδοξία και φέρνει θετικές εξελίξεις στις φιλοδοξίες σου.

Ταύρος

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και προσανατολίζεσαι σε ζητήµατα καριέρας, καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και δηµιουργείται άγχος. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Λέοντα ανεβάζει την ένταση στα επαγγελµατικά. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη σηµατοδοτεί θετικές επαγγελµατικές εξελίξεις.

∆ίδυµοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει την αισιοδοξία και ενισχύει τη διάθεση να ασχοληθείς µε πνευµατικά ενδιαφέροντα. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Λέοντα φέρνει αντιπαραθέσεις παντού. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη δηµιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες, ίσως άκρως θετικές για σένα.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο νιώθεις νευρικότητα. Ανασφάλειες φανερώνονται και δεν µπορείς να τις διαχειριστείς. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Λέοντα σε βάζει σε προστριβές µε πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονοµικά. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη λειτουργεί θετικά σε θέµατα καθηµερινά και δουλειάς.

Λέων

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και προσανατολίζεσαι στις διαπροσωπικές σχέσεις αποφεύγοντας εντάσεις. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στο ζώδιό σου ανεβάζει τη νευρικότητα και ίσως συγκρουστείς µε σύντροφο ή συνεργάτες. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη ξεπερνά τις εντάσεις και θα περάσεις καλά.

Παρθένος

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο στρέφοντας το ενδιαφέρον σε καθηµερινές εργασιακές υποχρεώσεις καθώς αυτές αυξάνονται και δηµιουργούνται ένταση και άγχος. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Λέοντα οδηγεί σε διαφωνίες και ξεσπάσµατα στη δουλειά. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη σε ισορροπεί.

Ζυγός

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Νιώθεις σιγουριά και επιδιώκεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα του/της συντρόφου. Η αντίθεση µε τον Αρη στον Λέοντα φέρνει αντιπαραθέσεις στην προσωπική ζωή. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη βοηθά να ισορροπήσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και βρίσκεσαι µε την οικογένεια καθώς χρειάζεσαι θαλπωρή. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Λέοντα αυξάνει τον εκνευρισµό και υπάρχουν διαφωνίες που επηρεάζουν το κλίµα στην οικογένεια. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη βελτιώνει αισθητά τη διάθεσή σου.

Τοξότης

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και η ανάγκη να επικοινωνήσεις είναι διάχυτη, γι’ αυτό στρέφεσαι στο κοντινό περιβάλλον επιδιώκοντας να βρεθείτε. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Λέοντα αυξάνει τη νευρικότητα. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στο ζώδιό σου βοηθά να βρεις την αισιοδοξία σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο επικεντρώνοντας την προσοχή σε οικονοµικές εκκρεµότητες. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Λέοντα δηµιουργεί εκνευρισµό µε τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου νιώθεις πιο δυναµικός/ή διεκδικώντας το δίκιο σου και την κάλυψη των αναγκών σου από τα σηµαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Η αντίθεση µε τον Αρη στον Λέοντα αυξάνει την ένταση φέρνοντας ανταγωνιστικές συµπεριφορές. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη βοηθά να ισορροπήσεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και κλείνεσαι στον εαυτό σου, καθώς αναµνήσεις σε οδηγούν µακριά από τον περίγυρο. Η αντίθεσή της µε τον Αρη στον Λέοντα ανεβάζει την ένταση και ίσως συγκρουστείς στο εργασιακό περιβάλλον. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη επαναφέρ ει την αισιοδοξία σου

ζώδια