Lifestyle|19.07.2019 18:34

Αποκλειστικό στο TV Έθνος: Ερωτικό τρίγωνο και ένας φόνος από το πρώτο επεισόδιο στις «8 λέξεις»

Newsroom

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για την παραμονή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αναφέρεται στην απώλεια του πατέρα του και αποκαλύπτει σχέδια και σκέψεις για την προσωπική του ζωή.

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τέλος του «Τατουάζ» εξηγεί γιατί αποφάσισε μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου να ρίξουν τίτλους τέλους στην επιτυχημένη σειρά και αποκαλύπτει τα πάντα για το νέο σίριαλ «Οκτώ λέξεις» που θα προβληθεί το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ.

Ρεπορτάζ: Όλο το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν και αποκλειστικές φωτογραφίες από την μεγαλεπήβολη σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες».

Παρασκήνιο: Πως κλείστηκε η νέα συμφωνία Ατζούν – ΣΚΑΪ, όσα συμβαίνουν στα κάστινγκ του GNTM 2 και το εντυπωσιακό τρέϊλερ του νέου «Χ Factor» στο Open με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή.

Φωτορεπορτάζ: Καλλονές από την εγχώρια και διεθνή showbiz βάζουν φωτιά στις παραλίες και τα σοκάκια της Μυκόνου.

Στην ενότητα life πρωτότυπες συνταγές με βάση τη φέτα, συμβουλές για καλοκαιρινή γυμναστική και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό TV Έθνος, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής, στις 21 Ιουλίου

TV Έθνος8 λέξεις