Lifestyle|20.07.2019 10:05

Τα ζώδια του Σαββάτου (20/7) - Απωθηµένα δυναµώνουν ευαισθησίες και εντάσεις

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη περνά στους Ιχθύς και αποµακρύνεσαι απ’ όλους καθώς αναµνήσεις σού θολώνουν τη σκέψη. Απωθηµένα δυναµώνουν τις ευαισθησίες και θα διαχειριστείς την εσωτερική σου ένταση. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν και θα περάσετε ευχάριστα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά στους Ιχθύς και στρέφεσαι στους φίλους καθώς σου αρέσει να βρίσκεσαι µαζί τους εκφράζοντας απόψεις. Σηµαντικές είναι για σένα και οι οργανώσεις. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στο ζώδιό σου φέρνει ιδέες αποδεκτές από το περιβάλλον σου και απολαµβάνεις τον θαυµασµό των γύρω σου.

∆ίδυµοι

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς εστιάζεις στην επαγγελµατική σου πορεία και σε πιθανές υποχρεώσεις που αναλαµβάνεις καταβάλλοντας έντονη προσπάθεια για να ανταποκριθείς. ∆είξε υποµονή, επιµονή, µεθοδικότητα. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο επαναφέρει ξαφνικά άκρως ενδιαφέρουσες παρελθοντικές προτάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι σε σπουδές, νοµικά θέµατα και επαφές στο εξωτερικό. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου εµφανίζονται και επιδιώκεις να διασκεδάσεις µαζί τους µετά από καιρό. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνίδιες αποδράσεις στην ύπαιθρο.

Λέων

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και οι ανασφάλειες σε κατακλύζουν. Σε οικονοµικά ζητήµατα και κληρονοµικά θέµατα που φανερώνονται εµπιστέψου τη διαίσθησή σου για θετικά αποτελέσµατα. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει ξαφνικές ικανοποιητικές οικονοµικές επαγγελµατικές συµφωνίες.

Παρθένος

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και στρέφεσαι στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς δεν θέλεις εντάσεις που δηµιουργούν ανασφάλεια. Η υποχωρητικότητά σου όµως οδηγεί σε συµβιβασµούς. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο δηµιουργεί ιδανικές συνθήκες για ξαφνικές νέες συνεργασίες άκρως ενδιαφέρουσες.

Ζυγός

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και η καθηµερινότητα ανεβάζει ρυθµούς καθώς προστίθενται εργασιακές υποχρεώσεις. Περιόρισε το άγχος και την γκρίνια που οδηγούν σε έντονη αντιπαράθεση. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει διεξόδους και ιδιαίτερα ευρηµατικές λύσεις για όποια ζητήµατα έχουν προκύψει.

Σκορπιός

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και ο έρωτας πρωταγωνιστεί ενώ η χαρά και το κέφι είναι στα ουράνια. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο προµηνύει κεραυνοβόλους έρωτες και αιφνιδιαστικές γνωριµίες που θα προκαλέσουν συναισθηµατικές αναταράξεις και ίσως εξελιχθούν σε σηµαντικό κοµµάτι της προσωπικής σου ζωής.

Τοξότης

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και ο έντονος συναισθηµατισµός σε ωθεί στο οικογενειακό περιβάλλον, στις ρίζες, καθώς χρειάζεσαι την ασφάλεια και τη θαλπωρή της πατρικής οικίας. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο δηµιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά µε την οικογένειά σου, αιφνιδιάζοντάς τους άκρως θετικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και η διάθεση να επικοινωνήσεις είναι έντονη. Στρέφεσαι στο κοντινό σου πε ριβάλλον περνώντας όµορφες στιγµές. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει νέες γνωριµίες που οδηγούν σε σηµαντικές συµφωνίες και ξαφνικές µετακινήσεις που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς θέλεις να τακτοποιήσεις οικονοµικές εκκρεµότητες που δηµιουργούν ανασφάλεια. Πρόσεχε περιττά έξοδα και σπατάλες. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο δηµιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικά έσοδα από την οικογένεια που θα βοηθήσουν να ισορροπήσεις οικονοµικά.

Ιχθύες

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναµικά στο προσκήνιο. Παίρνεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελµατικό επίπεδο και τίποτα δεν µπορεί να σε σταµατήσει. Το εξάγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές προτάσεις ή γνωριµίες που οδηγούν σε σηµαντικές επαγγελµατικές εξελίξεις

ζώδιααστρολογικές προβλέψεις