Lifestyle|23.07.2019 10:13

Τα ζώδια της Τρίτης (23/7): Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί πολλές εντάσεις

Newsroom

Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου παίρνεις σηµαντικές προσωπικές και επαγγελµατικές πρωτοβουλίες. Πρωταγωνιστείς και γίνεσαι απότοµος δηµιουργώντας εντάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει επαγγελµατικό άγχος. Το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη αφήνει πίσω ό,τι σε πιέζει.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αποµακρύνεσαι απ’ όλους και απ’ όλα. Παρελθοντικές καταστάσεις θολώνουν το µυαλό σου. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την απαισιοδοξία και βυθίζεσαι στη µελαγχολία. Βοηθητικά λειτουργεί το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη δίνοντας αχτίδες αισιοδοξίας.

Δίδυµοι

Με τη Σελήνη στον Κριό θέλεις να βρεθείς µε φίλους συζητώντας κοινούς στόχους. Είναι σηµαντικό να µην αντιδράς εκρηκτικά. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δηµιουργεί απαισιοδοξία για τους στόχους σου. Ενισχυτικά λειτουργεί το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη καθώς βοηθά να αισιοδοξείς.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Κριό οι απαιτήσεις της καριέρας σε αγχώνουν, πράγµα που λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία. Εµπιστέψου τις ικανότητές σου. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω οδηγεί σε αντιπαραθέσεις. Βοηθητικό το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη, φέρνει θετική σκέψη και επαγγελµατικές ευκαιρίες.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό λειτουργώντας ευεργετικά στη διάθεση και θέλεις να διασκεδάσεις. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει εµπόδια σε σπουδές και απογοήτευση. Βοηθητικό το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη, καθώς παρά τις δυσκολίες βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγµάτων.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Κριό υπάρχει ένταση, γι’ αυτό κράτα χαµηλούς τόνους. Ασχολήσου µε οικονοµικές και επιχειρηµατικές κινήσεις. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δηµιουργεί οικονοµική κατήφεια. Βοηθητικά λειτουργεί το τρίγωνό της µε τον ∆ία στον Τοξότη δίνοντας ώθηση να ξεπεράσεις ό,τι δηµιουργεί ανασφάλειες.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε συνεργασίες και στα προσωπικά. Το τετράγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δηµιουργεί απαισιοδοξία στα επαγγελµατικά και τα προσωπικά που σε απογοητεύουν. Βοηθητικά λειτουργεί το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη, δίνοντας αισιοδοξία να ξεπεράσεις ό,τι προκύψει.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η καθηµερινότητα είναι έντονη, µε φορτωµένο πρόγραµµα. Περιόρισε το άγχος αποφεύγοντας εργασιακές εντάσεις. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την κατήφεια. Βοηθητικό το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη καθώς σηµατοδοτεί αύξηση των οικονοµικών πόρων. 

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Κριό η σιγουριά και η διάθεση ανεβαίνουν. Επικεντρώνεσαι στον έρωτα και τη διασκέδαση. Πρόσεχε γιατί εγωισµός και ανάγκη προβολής οδηγούν σε ένταση. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει ανασφάλειες. Το τρίγωνο µε τον ∆ία στο ζώδιό σου βοηθά να ξεπεράσεις ό,τι σε βαραίνει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η οικογένεια παίζει πρωταρχικό ρόλο καθώς χρειάζεσαι να νιώσεις ασφάλεια. Περιόρισε την κυκλοθυµία γιατί δηµιουργεί ζητήµατα. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε ψυχραίνει µε δικό σου πρόσωπο. Το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη σε βοηθά να ξεπεράσεις ό,τι προκύπτει.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Κριό στρέφεις την προσοχή σε φίλους καθώς θέλεις να περάσεις χρόνο µαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φανερώνει παρελθοντικές δυσκολίες. Το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη βοηθά να δεις τους στόχους σου και ανεβάζει το ηθικό σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό στρέφοντας την προσοχή στα οικονοµικά. Εχεις τάση να εκ τροχιάσεις τον προϋπολογισµό σου. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει ανασφάλειες. Βοηθητικό το τρίγωνο µε τον ∆ία στον Τοξότη, καθώς υπάρχουν επαγγελµατικές συζητήσεις για βελτίωση των οικονοµικών σου.

αστρολογικές προβλέψειςζώδια