Lifestyle|23.07.2019 12:42

Μπέλα Θορν: Η έφηβη σταρ του Disney δηλώνει πανσέξουαλ και εξηγεί τι είναι (vid)

Newsroom

Η 21χρονη ηθοποιός Μπέλα Θορν απασχόλησε πριν λίγες μέρες τα media όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γυμνές φωτογραφίες της, σαν αντίδραση σε εκβιασμούς που δεχόταν από χάκερς. Άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter, «κατέβασαν» φωτογραφίες της, και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα έδιναν στη δημοσιότητα προκλητικές πόζες και προσωπικά της βίντεο. Η Μπέλα δεν ενέδωσε στους εκβιασμούς και πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει από μόνη της κάποιες φωτογραφίες της.

Η ηθοποιός, που ξεκίνησε την καριέρα της ως έφηβη σταρ του Disney channel, προκαλεί ξανά σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τη σεξουαλικότητά της. Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή Μπέλα εξήγησε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι επιτέλους έχει βρει αυτό που την κάνει ευτυχισμένη, μετά από χρόνια ταραχώδους ερωτικής ζωής και διαφόρων ερωτικών επιλογών. Το 2016 είχε αποκαλύψει ότι είναι bisexual και πλέον αυτοαποκαλείται πανσέξουαλ, ενώ σπεύδει να εξηγήσει τι εννοεί. 

«Στην πραγματικότητα είμαι πανσεξουαλική, κι αυτό είναι κάτι που δεν γνώριζα», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι ο όρος σημαίνει ότι «σου αρέσει αυτό που σου αρέσει». «Δεν έχει σημασία τι είναι. Κορίτσι, αγόρι, εκείνος, εκείνη, αυτό, εκείνο. Στην ουσία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα ον».

Στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Life of a Wannabe Mogul: Mental disarray» η 21χρονη καλλονή μιλάει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στο περιβάλλον του σπιτιού της, το bullying που δεχόταν για τη δυσλεξία της και τη μάχη της να αποδεχτεί τον εαυτό της. «Πανσεξουαλικές» έχουν δηλώσει στο παρελθόν η Μάιλι Σάιρους, η Τζανέλ Μονέ, η Άμπερ Χερντ και η ποπ τραγουδίστρια Κέσα.

T

Η Μπέλα Θορν είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Σίσι Τζόουνς» στη νεανική σειρά του Disney Channel, «Shake It Up», αλλά και για τους ρόλους της στις κινηματογραφικές ταινίες «The DUFF» (2015), «Blended» (2014) και «Midnight Sun» (2018). Τον Απρίλιο του 2018, ίδρυσε τη δική της δισκογραφική εταιρία με την ονομασία «FF Records» ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, δημιούργησε τη δική της σειρά καλλυντικών, με την επωνυμία «Thorne By Bella». Έχει 19 γάτες και αγόρασε μια έπαυλη δίνοντας 2 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία έβγαλε - σύμφωνα με συνέντευξή της  - από τις διαφημίσεις του Instagram. 

Πρόσφατα χώρισε από τον φίλο της Mod Sun, με τον οποίο έβγαινε για ένα διάστημα «παράλληλα» με την σταρ του YouTube Τάνα Μονγκό. 

πανσέξουαλΜπέλα Θορν