Lifestyle|24.07.2019 10:07

Τα ζώδια της Τετάρτης (24/7) - «Φουρτούνες» για Καρκίνους, Ζυγούς, Ιχθύες

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη παραµένει στο ζώδιό σου και σε γεµίζει αποφασιστικότητα και δυναµισµό για να δράσεις καταλυτικά σε συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο χαλάει τη διάθεσή σου και είναι πιθανά τα προβλήµατα στην επικοινωνία.

Ταύρος

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και εντείνει θλίψη και εσωστρέφεια. Καλείσαι να αντιµετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχεις ξεπεράσει. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο δεν βοηθάνε στο να εκφράσεις το µέσα σου, δηµιουργώντας ένταση και ασυνεννοησία.

Δίδυµοι

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς µε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να θέσετε κοινούς στόχους. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο εντείνει εκνευρισµό και ανασφάλειες που δηµιουργούν προβλήµατα µε φίλους.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Κριό οι ευθύνες της καριέρας λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου, ωθώντας σε πιθανώς σε έντονες αντιπαραθέσεις µε ανωτέρους. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στο ζώδιό σου εντείνει προβλήµατα επικοινωνίας λόγω συγκρουσιακής διάθεσης στη δουλειά.

Λέων

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς µε πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο εντείνει φοβίες και απωθηµένα και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που να σε εκνευρίσουν.

Παρθένος

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και έντονος είναι από το πρωί ο εκνευρισµός που καλείσαι να διαχειριστείς, κάτι που δεν είναι εύκολο. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο δηµιουργεί διαφωνίες και αντιπαραθέσεις µε τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι που θα οδηγήσουν σε κόντρες.

Ζυγός

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να κρατήσεις ισορροπίες και καλό κλίµα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο µπορεί να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις λόγω νευρικότητας και δυσκολίας στην επικοινωνία.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και καλείσαι να αντιµετωπίσεις τις αυξηµένες υποχρεώσεις της καθηµερινότητας που φέρνουν έντονο στρες. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο δεν βοηθά, αντίθετα ενισχύει τη νευρικότητα και τη δυσκολία στο να συνεννοηθείς εκτοξεύοντας τα νεύρα.

Τοξότης

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και τίποτα δεν µπορεί να σε πτοήσει καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο µπορεί να σε οδηγήσει σε διαφωνίες µε το ταίρι σου λόγω έντασης ή δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις σε παρέα όπου θα βρεθείς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε οικογενειακά ζητήµατα. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο εντείνει το κλίµα, πιθανές διαφωνίες και εµπόδια στην εξέλιξη οικογενειακών θεµάτων θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και επιδιώκεις να βρεθείς σε παρέες και να συζητήσεις. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο µπορεί να σε οδηγήσει σε κακή συνεννόηση και αντιπαραθέσεις µε πρόσωπα που επιδιώκεις να συµφωνήσεις, βάζοντας εµπόδια σε επαγγελµατικές εξελίξεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και τα οικονοµικά σου είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί. Ιδανική ηµέρα για να τακτοποιήσεις λογαριασµούς και ό,τι αγχωτικό εκκρεµεί. Το τετράγωνο µε την Αφροδίτη και τον ανάδροµο Ερµή στον Καρκίνο µπορεί να σε οδηγήσει σε κόντρες µε πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

ζώδιααστρολογικές προβλέψεις