Lifestyle|25.07.2019 10:43

Τα ζώδια της Πέμπτης (25/7) - Λύσεις σε οικονομικές διαφορές και κληρονομικά

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στα οικονοµικά, καθώς επιδιώκεις να βρεις νέους πόρους. Λογαριασµοί και οικονοµικές εκκρεµότητες µπορούν να τακτοποιηθούν, γι’ αυτό µη χάσεις την ευκαιρία να το κάνεις. Η σύνοδος µε τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά έξοδα που θα σε εκνευρίσουν αλλά πρέπει να διαχειριστείς.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου και βγαίνεις στο προσκήνιο µε δυναµισµό, καθώς δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελµατικό επίπεδο. ∆ιεκδικείς την προσοχή του περιβάλλοντός σου µε πείσµα και την παίρνεις. Η σύνοδος µε τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες για συνεργασίες.

Δίδυµοι

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο αλλάζοντας τη διάθεσή σου, καθώς επιδιώκεις να αποµονωθείς από το περιβάλλον. Παρελθοντικές αναµνήσεις επανέρχονται εντείνοντας τη θλίψη. Ασχολήσου µε καθηµερινά ζητήµατα για να ισορροπήσεις. Η σύνοδος µε τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά εκκρεµείς καταστάσεις που σε αγχώνουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και απολαµβάνεις την παρέα των φίλων σου. Η επικοινωνία είναι σηµαντική και εκφράζεις ιδέες που τραβούν το ενδιαφέρον. Συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις στο πρόγραµµα. Η σύνοδος µε τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές νέες γνωριµίες που βοηθούν στην επίτευξη των στόχων σου.

Λέων

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο ανεβάζοντας τους ρυθµούς στην καριέρα σου και επιπλέον υποχρεώσεις λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Εκµεταλλεύσου την ευκαιρία να εξελιχθείς επαγγελµατικά. Η σύνοδος µε τον Ουρανό φέρνει επαγγελµατικές ανατροπές που ανεβάζουν την ένταση µε τους ανωτέρους σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο ανεβάζει το κέφι στα ύψη. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και γίνεται αντιληπτή στο περιβάλλον σου. Σπουδές και νοµικά ζητήµατα σε απασχολούν. Η σύνοδος της µε τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους από παλιούς φίλους ή µακρινούς συγγενείς που σε εκπλήττουν ευχάριστα.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και νιώθεις εκνευρισµό, καθώς δεν µπορείς να διαχειριστείς ανασφάλειες και απωθηµένα. Προσανατολίζεσαι να λύσεις τα οικονοµικά µε τρίτους και κληρονοµικά. Η σύνοδος µε τον Ουρανό φέρνει ανατροπές στα οικονοµικά δεδοµένα και αυτό σε οδηγεί σε αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να ευχαριστήσεις τα σηµαντικά πρόσωπα της ζωής σου, ταίρι ή συνεργάτες. Θεωρείς σηµαντική την ηρεµία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η σύνοδος µε τον Ουρανό φέρνει νέες γνωριµίες που θα σηµατοδοτήσουν σηµαντικές εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και οι καθηµερινές υποχρεώσεις αυξάνονται και γίνονται πιεστικές. Προσοχή γιατί η αγγαρεία στη δουλειά σε αγχώνει και ίσως εκτονωθείς στους συναδέλφους σου. Η σύνοδος µε τον Ουρανό δηµιουργεί το ιδανικό κλίµα για εργασιακές προτάσεις που σε αιφνιδιάζουν και είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και νιώθεις πιο παιδί από ποτέ καθώς η χαρά είναι διάχυτη και το εκπέµπεις. Ο έρωτας και η διασκέδαση σε ενδιαφέρουν άµεσα. Η σύνοδος µε τον Ουρανό δεν αποκλείει ξαφνικές προτάσεις εξόδου µε ξέφρενο γλέντι. Πιθανές οι κεραυνοβόλες γνωριµίες που θα ανατρέψουν τα πάντα στον έρωτα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και η ανάγκη να βρεθείς µε την οικογένειά σου είναι έντονη. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια, να πάρεις θαλπωρή και τρυφερότητα. Αναµνήσεις θα φέρουν κυκλοθυµία. Η σύνοδος µε τον Ουρανό ανεβάζει τον εκνευρισµό, και αιφνιδιαστικά γεγονότα ίσως ανατρέψουν το ήρεµο κλίµα.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία. Στρέφεις την προσοχή στο κοντινό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να βρεθείς µε πρόσωπα που το απαρτίζουν. Η σύνοδος µε τον Ουρανό φέρνει συµφωνίες και ανατροπές στα επαγγελµατικά. Θα υπάρξουν προσκλήσεις για έξοδο.

ζώδιααστρολογικές προβλέψεις