Lifestyle|27.07.2019 14:00

Σέλμα Μπλερ: Η εξομολόγηση για τη σκλήρυνση κατά πλάκας στα γενέθλια του γιου της

Newsroom

H 47χρονη ηθοποιός Σέλμα Μπλερ ολοκλήρωσε μια σειρά θεραπειών για τη σκλήρυνση κατά πλάκας από την οποία πάσχει και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με την ευκαιρία και των γενεθλίων του γιου της, Άρθουρ. Η ηθοποιός των ταινιών «Cruel Intentions», «Legally Blonde» και «The Sweetest Thing» εμφανίστηκε στην 91η τελετή των Όσκαρ με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην ισορροπία, το μυικό σύστημα και την όραση.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε και στη σειρά του Fox «American Crime Story», δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ετοιμάζεται να φύγει από το δωμάτιο νοσοκομείου, μαζί με το βοηθητικό ποδήλατό της. «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα. Αποδεσμεύομαι από τη φροντίδα μια υπέροχης ομάδας νοσοκόμων, τεχνικών και του οραματιστή γιατρού που πιστεύει στην ανάρρωσή μου όσο κι εγώ... Αυτό χρειάστηκε μια διαδικασία, και θα συνεχίσει να χρειάζεται. Το ανοσοποιητικό  μου σύστημα θα έχει προβλήματα για τους επόμενους τρεις μήνες τουλάχιστον. Οπότε όχι φιλιά παρακαλώ. Ήθελα να επιβεβαιώσω ότι όλες οι επιπλοκές αφορούν μόνο εμένα. Και τα καταφέραμε». Τέλος, πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας... περιμένω με ενθουσιασμό να μοιραστώ αυτό το ταξίδι όταν θα είμαι έτοιμη. Προς το παρόν, έχω ανάρρωση».

T

Τον περασμένο Οκτώβριο με μία σπαρακτική δημόσια εξομολόγηση στο Instagram, η Αμερικανίδα ηθοποιός Σέλμα Μπλερ αποκάλυψε ότι πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας. Η Σέλμα Μπλερ έδωσε συνέντευξη στη Ρόμπιν Ρόμπερτς και στην εκπομπή του ABC «Good Morning America». Η ασθένεια έχει πλήξει την ομιλία της και η ηθοποιός έχει πάθει σπασμωδική δυσφωνία.

Στον αγώνα της τη βοήθησε πολύ ο ηθοποιός Μάικλ Φοξ, ο οποίος το 1998 - σε ηλικία μόλις 37 ετών - δημοσιοποίησε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον. «Συζητάμε. Με βοηθά. Μου δίνει ελπίδα» είπε η Μπλερ. 

    

Διαβάστε πληροφορίες για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στον ιστότοπο του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ)

σκλήρυνση κατά πλάκαςΣέλμα Μπλερ