Lifestyle|27.07.2019 15:11

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι λέει ο δικηγόρος του για την απάτη με τα bitcoins

Newsroom

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι είδε το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις «Bitcoin» και μάλιστα τον έδειχναν να παροτρύνει τον κόσμο να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα

Ο παρουσιαστής ανήρτησε στο Instagram τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην υπόθεση, ενώ χαρακτηριστικό αποτελεί και το γεγονός ότι εκείνοι που δημιούργησαν τη συγκεκριμένη είδηση, επικαλέστηκαν μία υποτιθέμενη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αρναούτογλου στον Γιώργο Παπαδάκη για το θέμα αυτό - συνέντευξη που δεν υπήρξε ποτέ. 

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, κ. Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε τη θέση του πελάτη του: «Εδώ και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο Διαδίκτυο δημοσιεύσεις αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα, το οποίο τού έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη. Ο κ. Αρναούτογλου διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του, να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του». 

Δείτε τις αναρτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη διαδικτυακή απάτη εις βάρος του:

Θύμα της απάτης με τα bitcoins είχε πέσει στο παρελθόν και ο Πέτρος Κωστόπουλος:

bitcoinΓρηγόρης Αρναούτογλουκρυπτονομίσματα