Lifestyle|29.07.2019 11:52

Τα ζώδια της Δευτέρας (29/7) - Η Σελήνη φεύγει από τους Διδύμους και φέρνει αλλαγές

Newsroom

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ

Κριός

Η Σελήνη παραµένει για λίγο ακόµα στους Διδύµους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήµατα που αφορούν το εµπόριο, τις δηµόσιες σχέσεις, το Διαδίκτυο. Αργά το µεσηµέρι περνά στον Καρκίνο και εντείνει την εσωστρέφεια. Η ανάγκη να έρθεις κοντά µε τα πρόσωπα της οικογένειάς σου είναι κυρίαρχη.

Ταύρος

Η Σελήνη παραµένει λίγο ακόµα στους Διδύµους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονοµικά και λογαριασµούς. Αργά το µεσηµέρι περνά στον Καρκίνο απογειώνοντας κοινωνικότητα και διάθεση για επικοινωνία. Αυτό σε οδηγεί να βρεθείς µε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις όµορφα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη παραµένει για λίγο ακόµα στο ζώδιό σου και µπορείς να κινηθείς δυναµικά σε ό,τι αφορά νέες συνεργασίες που µπορεί να σε ενδιαφέρουν. Αργά το µεσηµέρι η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου στα οικονοµικά σου καθώς και σε εκκρεµότητες που µπορεί να έχεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραµένει λίγο ακόµα στους ∆ιδύµους και αυτό δεν σε βοηθά να νιώσεις ευχάριστα καθώς µνήµες του παρελθόντος µπορεί να σε πληγώνουν. Αργά το µεσηµέρι περνά στο ζώδιό σου ανεβάζοντας ρυθµούς και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και σε επαγγελµατικό επίπεδο.

Λέων

Η Σελήνη παραµένει για λίγο ακόµα στους ∆ιδύµους και έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου και να δροµολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες. Αργά το µεσηµέρι η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και σου δηµιουργείται η ανάγκη να αποµονωθείς, καθώς αναδύονται τραύµατα του παρελθόντος.

Παρθένος

Η Σελήνη παραµένει στους ∆ιδύµους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελµατικό επίπεδο. Αργά το µεσηµέρι περνά στον Καρκίνο και η ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς και να βρεθείς µε φιλικά πρόσωπα είναι έντονη. Οµαδικές προσπάθειες και οργανώσεις µάλλον σε ενδιαφέρουν.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους έχεις την ευκαιρία να δροµολογήσεις θέµατα σπουδών, νοµικής φύσεως και επαφές στο εξωτερικό. Αργά το µεσηµέρι περνά στον Καρκίνο και πιθανώς να προκύψουν επαγγελµατικές υποχρεώσεις. Το άγχος εντείνεται, όµως µε τη µεθοδικότητα και την εργατικότητά σου θα αντεπεξέλθεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραµένει στους ∆ιδύµους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέµατα οικονοµικής φύσεως σε σχέση µε τρίτους. Αργά το µεσηµέρι περνά στον Καρκίνο, ανεβάζει τη διάθεση σου, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και επιδιώκεις να βρεθείς µε παρέες. Είναι ευκαιρία να δεις πρόσωπα του συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Τοξότης

Η Σελήνη παραµένει λίγο ακόµα στους ∆ιδύµους και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για νέες συνεργασίες. Αργά το µεσηµέρι περνά στον Καρκίνο και ανεβάζει σταδιακά τον εκνευρισµό λόγω ασφαλειών και απωθηµένων που έρχονται στην επιφάνεια. Εχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ό,τι αφορά οικονοµικά θέµατα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραµένει για λίγο ακόµα στους ∆ιδύµους και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέµατα καθηµερινότητας και δουλειάς που µπορεί να σε απασχολούν τελευταία. Αργά το µεσηµέρι η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και ανεβάζει τη διάθεσή σου για επικοινωνία. Επικεντρώνεσαι στο ήρεµο κλίµα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραµένει στους ∆ιδύµους και µπορείς να επικεντρωθείς σε θέµατα που απασχολούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου και να τα λύσεις µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αργά το µεσηµέρι περνά στον Καρκίνο και είναι πιθανό να αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες της καθηµερινότητας, κάτι που θα σε αγχώσει.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραµένει λίγο ακόµα στους ∆ιδύµους και έχεις την ευκαιρία να προσπαθήσεις να λύσεις θέµατα οικογενειακά ή ακίνητης περιουσίας. Αργά το µεσηµέρι η Σελήνη περνά στον Καρκίνο φτιάχνοντας την ψυχολογία σου και επικεντρώνεσαι στο να απολαύσεις κάθε στιγµή µε την παρέα ή τον/τη σύντροφό σου.

ζώδιαζωδιακός κύκλοςαστρολογικές προβλέψεις