Lifestyle|29.07.2019 12:11

Παύλος Χαϊκάλης: Χώρισε, αλλά θέλει να την ξαναπαντρευτεί

Newsroom

Ο Παύλος Χαϊκάλης, που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο θέατρο Άλσος στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» έγινε παππούς και ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου εγγονού του

Παράλληλα σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για όλα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Μαρία την τέως γυναίκα του για την οποία δεν έκρυψε την αγάπη και την εκτίμησή του: «δε μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου. Η Μαρία ήταν η γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή».

Αναφορικά με μια πιθανή επανασύνδεση ο δημοφιλής κωμικός είπε ότι η Μαρία σημαίνει πολλά για εκείνον και θα ήθελε να έδιναν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. «Θέλω να την κερδίσω ξανά. Ελπίζω να το πετύχω». Αν και μετά το διαζύγιο, ο Παύλος Χαϊκάλης δεν ονειρεύεται μόνο επανασύνδεση αλλά να κάνουν και θρησκευτικό γάμο.

Λίγες μέρες αφού έγινε γνωστή η είδηση ότι ύστερα από δέκα χρόνια κοινής ζωής και τέσσερα χρόνια γάμου, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου δεν είναι πια μαζί, ο ηθοποιός είχε αναλάβει πλήρως την ευθύνη του χωρισμού τους, καθώς εκείνος άφησε κενά και απόσταση στη σχέση τους. Μάλιστα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», το πρωί της Τρίτης (28/5) όπου δεν έκρυψε την συγκίνησή του στον αέρα της εκπομπής.

Παύλος ΧαϊκάληςΤο δικό μας σινεμά