Lifestyle|30.07.2019 10:45

Τα ζώδια της Τρίτης (30/7) - Κυριαρχούν εσωστρέφεια και κυκλοθυµία

Newsroom

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και βρίσκεσαι µε την οικογένεια νιώθοντας θαλπωρή και τρυφερότητα. Αποµακρύνεσαι από το κοινωνικό περιβάλλον καθώς κυριαρχούν η εσωστρέφεια και η κυκλοθυµία. Η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω οδηγεί σε κατήφεια λόγω αντιπαράθεσης µε την οικογένεια που σε «ρίχνει».

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και γίνεσαι πιο κοινωνικός/ή και ανοιχτός/η στην επικοινωνία. Μετακινήσεις για επαγγελµατικούς λόγους δεν αποκλείονται, απόλαυσέ τες. Η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δηµιουργεί προβλήµατα σε εµπορικές συµφωνίες ή συνεργασίες στο ∆ιαδίκτυο, όµως µην απογοητευτείς.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφεις το ενδιαφέρον στα οικονοµικά. Εχεις την επιµονή και την επιµονή να διεκδικήσεις αύξηση του εισοδήµατός σου. Η αντίθεσή της Σελήνης µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει δυσκολίες στην τακτοποίηση λογαριασµών που µπορεί να σε απογοητεύσουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δείχνεις δυναµισµό και αποφασιστικότητα. Παίρνεις σηµαντικές πρωτοβουλίες για συνεργασίες που µπορούν να αποδώσουν. Η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω αναδεικνύει διαφωνίες και ενστάσεις σε επίπεδο συνεργασιών οδηγώντας σε στην απογοήτευση.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο εντείνοντας ανασφάλειες λόγω παρελθοντικών τραυµάτων. Συγκεντρώσου σε καθηµερινά ζητήµατα για να ισορροπήσεις ξεφεύγοντας από τη µελαγχολία. Η αντίθεσή της µε τον χρόνο στον Αιγόκερω δηµιουργεί εµπόδια στην εξέλιξη υποχρεώσεων που ανέλαβες δηµιουργώντας απογοήτευση.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δροµολογείς στόχους και φιλοδοξίες. Στρέφεσαι στον φιλικό περίγυρο καθώς απολαµβάνεις να συζητάς µε φίλους. Η αντίθεσή της Σελήνης µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω µπορεί να φέρει στο προσκήνιο εµπόδια στην εξέλιξη των φιλοδοξιών σου που πιθανώς να σε απογοητεύσουν.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και αντιµετωπίζεις αυξηµένες εργασιακές υποχρεώσεις που σε γεµίζουν άγχος. Εχεις την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και οδηγείσαι στην εξέλιξη. Η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε οδηγεί σε αντιπαράθεση µε ανωτέρους, που θα έχει επιπτώσεις. Απόφυγέ το.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι τίποτα δεν µπορεί να σε σταµατήσει από το να επιτύχεις. Σπουδές, σεµινάρια, νοµικά ζητήµατα φανερώνονται και δροµολογείς την εξέλιξή τους. Η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει προβλήµατα σε θέµατα γνώσεων που προσωρινά θα σε απογοητεύσουν.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο προσανατολίζεσαι στο να τακτοποιήσεις τα οικονοµικά µε τρίτους ή σε επιχειρηµατικές δράσεις. Η ένταση επηρεάζει την εξέλιξη των θεµάτων καθώς δεν διστάζεις να συγκρουστείς. Η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φανερώνει εµπόδια και δυσκολίες καθώς και αντιπαραθέσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θέλεις να κρατήσεις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις. Καλύτερα να µην είσαι υποχωρητικός. Η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και γίνεσαι κυριαρχικός/ή µε το ταίρι ή τους συνεργάτες, κάτι που προκαλεί αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο ανεβάζει τους καθηµερινούς ρυθµούς και γεµίζεις άγχος. Βάλε άσκηση στο πρόγραµµά σου. Η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει δυσκολίες στην εξέλιξη των υποχρεώσεων που ανέλαβες ή αντιδικίες µε πρόσωπα στη δουλειά που θεωρείς ότι δηµιουργούν παρασκήνιο εις βάρος σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και κυριαρχούν η παιδικότητα, η χαρά, η θετική διάθεση. Νιώθεις πιο σίγουρος/η από ποτέ για τον εαυτό σου και το εκπέµπεις. Η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω οδηγεί στο να πιέσεις το ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει σε αποστάσεις και ψύχρα. Ελεγξε τις ανασφάλειές σου.

Καθημερινά στο ethnos.gr οι οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Κάθε Κυριακή οι εβδομαδιαίες προβλέψεις.

ζωδιακός κύκλοςζώδιααστρολογικές προβλέψεις