Lifestyle|30.07.2019 12:52

Τάκης Ζαχαράτος: Δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια από τη λεύκη στο σώμα του (pic)

Newsroom

Ο γνωστός Έλληνας περφόρμερ Τάκης Ζαχαράτος πριν από έναν χρόνο είχε μιλήσει για το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί και μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι δεν κάθεται ποτέ στον ήλιο και φροντίζει ιδιαίτερα το δέρμα του γιατί έχει λεύκη. Ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram δείχνοντας τα σημάδια από τη λεύκη και μιλώντας για την αγάπη που οφείλουμε στον εαυτό μας.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Να αγαπάμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι! Η καλή μου φίλη «Λεύκη» με έμαθε να αγαπώ ακόμα πιο αληθινά!». Η λεύκη είναι δερματική πάθηση κατά την οποία περιοχές του δέρματος και των βλεννογόνων χάνουν σταδιακά τη φυσιολογική τους χρωστική (μελανίνη) και γίνονται λευκές. Πρόκειται για αυτοάνοσο νόσημα, και είναι πολυπαραγοντική ασθένεια, δηλαδή η εμφάνισή της οφείλεται σε μία πληθώρα παραγόντων.

Δείτε την ανάρτηση του Τάκη Ζαχαράτου:

T

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει σχετικά με τη λεύκη: «Δεν κάθομαι εγώ στον ήλιο, ποτέ. Έχω ένα θέμα στο δέρμα μου, έχω λεύκη και δεν κάνει να κάθομαι. Είναι κληρονομική. Θέλει προσοχή γιατί άμα κάτσεις στον ήλιο βγαίνει εμπριμέ…».

λεύκηΤάκης Ζαχαράτος