Lifestyle|18.11.2018 13:19

Ο Εζρα Μίλερ ποζάρει ως κουνελάκι στο Playboy (pics)

Newsroom

Για το ανδρικό περιοδικό Playboy, ποζάρει ο Εζρα Μίλερ, δηλώνοντας πως έλκεται τόσο από γυναίκες όσο κι από άντρες.

Μιλά για το bullying που έχει δεχθεί από την παιδική του ηλικία, για τον τρόπο που κατάφερε να τον δυναμώσει η τέχνη, αλλα και για το πώς ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον έρωτα και τη σεξουαλικότητά του. Παράλληλα, πόζαρε για τη φωτογράφιση με αυτιά κουνελιού, ψηλοτάκουνες γόβες και δικτυωτό καλσόν, έπειτα από δική του πρόταση.

«Έχω σίγουρα επιβιώσει από κακομεταχείριση, σε πολλές περιπτώσεις, ξεκινώντας από αρκετά νεαρή ηλικία. Υπήρξε ένας στενός φίλος με τον οποίο είχα μια σεξουαλική σχέση, και ο οποίος πραγματικά στράφηκε εναντίον μου με βίαιο τρόπο. Οπότε η ιστορία του “The Perks of Being a Wallflower” μου ήταν πολύ οικεία», αναφέρει για τον χαρακτήρα του σε μια από τις ταινίες που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό.

T

«Εχω πέσει θύμα επίθεσης επανειλημμένα στη ζωή μου – έχω πέσει θύμα επίθεσης από γαμημένους ρατσιστές. Φυσικά και έχω βρεθεί σε καταστάσεις οντισιόν όπου η σεξουαλικότητα αποτελούσε κριτήριο. Είναι πραγματικά σημαντικό να αναγνωρίζει κανείς την ποικιλομορφία των ανθρώπων που έχουν βιώσει αυτές τις μαλακίες, σε όλα τα φύλα, σε όλες τις θέσεις, σε όλους τους τύπους ανθρώπων. Ο καθένας μπορεί να είναι θύμα. Και ο καθένας μπορεί να έχει επιβιώσει από κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

T

«Η τέχνη είναι το μόνο πράγμα που έχω. Αν δεν την είχα, θα ήμουν πεθαμένος...», δηλώνει στην συνέντευξή του και συνεχίζει λέγοντας ότι πιστεύει στη δικαιοσύνη αλλά με έναν δικό του τρόπο. Δεν θέλει κανέναν από τους επικριτές του στη φυλακή, γιατί δεν θεωρεί ότι είναι ο τρόπος για να σταματήσει κάποιος να φέρεται ρατσιστικά κι επικριτικά. Η δική του δικαιοσύνη είναι ιδεατή θα πει κανείς, αλλά στην ουσία της είναι η πιο βάσιμη απ' όλες. Ο σεβασμός της διαφορετικότητας είναι ζήτημα παιδείας και τα κάγκελα λειτουργούν ως τιμωρός κι όχι ως ένας είδος καλλιέργειάς της.

 

Ο 26χρονος ηθοποιός προσδιορίζεται ως «σεξουαλικό ον» και αντί να προσπαθεί να αποκατασταθεί με ένα άτομο, βρίσκει το σεξ και τον ρομαντισμό σε πολλούς ανθρώπους. Προσδιορίζεται επίσης ως «polycule», ο οποίος είναι ένας συνδυασμός «polyamorous molecule».

ηθοποιόςΦανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του ΓκρίντελβαλνΕζρα Μίλερ