Lifestyle|01.08.2019 15:11

Κρίστεν Στιούαρτ: Ισχυρίζεται πως μιλάει με φαντάσματα (vid & pics)

Newsroom

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στη νέα ταινία «Οι άγγελοι του Τσάρλι», η Κρίστεν Στιούαρτ ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του «Vanity Fair» και έκανε μία ασυνήθιστη δήλωση.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν πιστεύει στα φαντάσματα, η διάσημη ηθοποιός απάντησε: «Τους μιλάω. Αν είμαι σε μια παράξενη, μικρή πόλη, κάνοντας μια ταινία, και αν είμαι σε ένα περίεργο διαμέρισμα, κυριολεκτικά θα είμαι τύπου: "Όχι παρακαλώ, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Οποιονδήποτε άλλον, αλλά όχι εμένα". Ποιος ξέρει τι είναι τα φαντάσματα, αλλά υπάρχει μια ενέργεια στην οποία είμαι πολύ ευαίσθητη. Όχι μόνο με τα φαντάσματα, αλλά με τους ανθρώπους». 

T
T

Παράλληλα, μίλησε για την απότομη δόξα μετά το «Twilight», αλλά και για τη σχέση της με τον Καρλ Λάγκερφελντ. Παραδέχθηκε πως οι ρόλοι της σε μικρότερα πρότζεκτ τής έδωσαν την ευκαιρία να τη δει ο κόσμος με διαφορετικό μάτι. «Με πήραν επιτέλους στα σοβαρά αντί για όλο αυτό πράγμα με την εμμονική κουλτούρα στους σελέμπριτι, που ήταν τύπου, "Α, αυτό είναι το κορίτσι από το Twilight"», τονίζει η ηθοποιός.

T
T

«Θεωρώ πως ωρίμασα πολύ έκτοτε, αλλά τότε εκνευριζόμουν πάρα πολύ επειδή δεν μπήκα οικειοθελώς στο να είμαι το επίκεντρο τόσης προσοχής και φαινόταν σαν να είμαι πολύ μεγάλο καθίκι. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι επαναστάτρια, ούτε αντιδραστική. Θέλω απλώς να αρέσω στον κόσμο», συμπλήρωσε. 

T
Καρλ ΛάγκερφελντVanity FairΚρίστεν Στιούαρτ