Lifestyle|02.08.2019 14:07

Τα ζώδια σήμερα (Παρασκευή 02/8): Χαλαρώστε στο σπίτι με διαλογισμό

Newsroom

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ

ΚΡΙΟΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, θα αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε με σύνεση και συγκροτημένη σκέψη, εξαιτίας των υπερβολικών συναισθημάτων που σας έχουν δημιουργήσει, οι αντιπαραθέσεις. Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε με το διάβασμα ή κάντε διαλογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιόδοξη σκέψη σας, θα είναι το όπλο για να συνεχίσετε τα σχέδια που έχετε ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα. Ίσως, αυτά αφορούν την επαγγελματική σας αποκατάσταση και σταδιοδρομία και η επιμονή σας να τα καταφέρετε, είναι αυτό που σας κρατάει σε δράση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρακτική σας σκέψη, είναι αυτή που δημιουργεί νέα δεδομένα στον εργασιακό σας χώρο και νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ετοιμότητα, για κάθε ενδεχόμενο. Η οργάνωση των δεδομένων που έχετε, θα σας δώσει την σιγουριά να προχωρήσετε στα επόμενα βήματά σας. Συζητήστε με τους συναδέλφους σας, τις προτάσεις που έχετε στο μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, μείνετε συγκεντρωμένοι στα σχέδια που έχετε. Ίσως, οι συμπεριφορές των ατόμων που συνεργάζεστε, είναι κάπως έκρυθμες. Οι διαφωνίες που τυχών υπάρξουν ανάμεσά σας, χρειάζονται έναν ιδιαίτερο χειρισμό.

ΛΕΩΝ

Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και προσπαθήστε να φτιάξετε ένα πιο ήπιο κλίμα μεταξύ των συνεργατών σας. Χαλαρώσετε και κανονίστε βρεθείτε σε χώρους, που μπορούν να σας διασκεδάσουν. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο και μην επιμείνετε, να ανταπεξέλθετε σήμερα σε αντιπαραθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική αστάθεια που εμφανίζεται στις απόψεις σας, είναι ικανή να σας δημιουργήσει εμπόδια και να ενοχλήσει τα άτομα που σας περιβάλλουν. Συζητήστε με άτομα που σας ενδιαφέρουν από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και βρείτε μία χρυσή τομή, στις δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια συναισθηματική φόρτιση που θα λάβετε σήμερα από το γύρω περιβάλλον, έχει την ικανότητα να αντλήσει στοιχεία του χαρακτήρα σας, που ήταν αφανή μέχρι τώρα. Εστιάστε στον εαυτό σας και ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, που μπορούν να σας χαρίσουν περισσότερη ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευαισθησία και η καλοπροαίρετη διάθεση προς το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας φέρει πιο κοντά. Μπορείτε λοιπόν, να οργανώσετε εξόδους για διασκέδαση, που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να πάρετε μία ανάσα από την καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τα αρνητικά συναισθήματα που μπορούν να σας ενοχλήσουν και δείτε πιο θετικά, τα πράγματα που εξελίσσονται γύρω σας. Ίσως, έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι και να βρείτε τον εαυτό σας. Η τάση της μοναχικότητας, μπορεί να σας χαρίσει την ολοκλήρωσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη και προσπαθήστε να αδράξετε κάθε ευκαιρία που σας δίνετε. Μείνετε επιφυλακτικοί, σε τρίτα πρόσωπα που μπορούν να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή και να επηρεάσουν, την επικοινωνία με οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία εύθυμη διάθεση, θα σας οδηγήσει σε αγορές και δώρα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην προσπεράσετε τα όρια σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες, ιδίως στα οικονομικά σας. Βρεθείτε σε χώρους που αισθάνεστε άνετα και μπορούν, να σας προσφέρουν χαλάρωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην επιμείνετε σε αναλυτικές συζητήσεις, που μπορούν να σας προκαλέσουν εκνευρισμό και ανησυχία. Η λύση που επιβάλλεται να δώσετε, ίσως δεν είναι η κατάλληλη αυτή την στιγμή. Διοχετεύσετε την ενέργειά σας, σε άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σας κρατήσουν ενεργούς.

Πηγή: https://astrakaizodia.gr

αστρολογικές προβλέψειςζώδια