Lifestyle|03.08.2019 14:12

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Χάιντι Κλουμ στο πλοίο του Ωνάση

Newsroom

Έξι μήνες από την επισημοποίηση της σχέσης της, η Χάιντι Κλουμ και ο κιθαρίστα της μπάντας Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτζ, βρέθηκαν στην Ιταλία για έναν δεύτερο μεγαλύτερο γάμο με τους αγαπημένους τους. Την Παρασκευή (2/8), η νύφη και ο γαμπρός ξεκίνησαν τους εορτασμούς, κάνοντας το γύρω του νησιού Κάπρι σε ένα από τα πιο ιστορικά γιοτ πολυτελείας του κόσμου, το «Christina O».

To 1954, o Αριστοτέλης Ωνάσης μετέτρεψε μία καναδική φρεγάτα σε μία πολυτελέστατη θαλαμηγό, απ' όπου πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ τότε αλλά και ονόματα-θρύλοι, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι, ο Φρανκ Σινάτρα, η Μέριλιν Μονρόε, η Γκρέτα Γκάρμπο, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Τίτο, ο βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου, ο Τζον Κένεντι.

Το πρώην αγγελάκι της «Victoria's Secret» και ο 29χρονος μουσικός διάλεξαν την ιδανική τοποθεσία για να επισφραγίσουν την ιστορία της αγάπης τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε! news» οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού έφτασαν με ένα μικρότερο πλοίο προτού επιβιβαστούν στη θαλαμηγό «Christina O» το απόγευμα της Παρασκευής (2/8).

Η Χάιντι Κλουμ έλαμπε ολόκληρη μέσα σε ένα λευκό φόρεμα, ενώ ο Τομ Κάουλιτζ συνδύασε λευκό παντελόνι με ένα σκούρο πράσινο μπλέιζερ σακάκι και ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι γυναίκες φορούσαν μπικίνι και οι άντρες παράμειναν χωρίς πουκάμισα. Όλοι πέρασαν την ημέρα κολυμπώντας στον ωκεανό, χρησιμοποιώντας το τζακούζι που βρισκόταν στο κατάστρωμα του γιοτ και διασκέδασαν με φαγητό και κοκτέιλ. 

 

Το 46χρονο μοντέλο και ο γοητευτικός μουσικός ήταν αρκετά χαλαροί πριν τον γάμο τους. Είχαν συγκεντρωμένους όλους τους φίλους τους, αλλά ποτέ ο ένας δεν ήταν μακριά από τον άλλον. Κάθε φορά που βρίσκονταν μαζί, αγκαλιάζονταν και αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά. 

T

Το ευτυχισμένο ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάρτιο του 2018 στο πλατό του «Germany’s Next Top Model», που παρουσίαζε η Κλουμ από το 2006 έως το 2017 και έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση στις Κάννες τον Μάιο, ενώ η πρόταση γάμου ήρθε την παραμονή των Χριστουγέννων. «Με το που είδε ο ένας τον άλλον ένιωσαν μια έλξη ανάμεσά τους. Είναι και οι δύο Γερμανοί και περνούν τέλεια μαζί. Ο Τομ είναι ένας φρέσκος αέρας για την Χάιντι. Έχουν μια απίστευτη χημεία μεταξύ τους», αποκαλύπτει πηγή στο «Us Weekly».

γάμοςΑριστοτέλης ΩνάσηςΧάιντι Κλουμ