Lifestyle|03.08.2019 16:25

Στην Ελλάδα η Φεράνι: Ποζάρει στο ίδιο μέρος με το σύζυγό της δέκα χρόνια μετά (pics)

Newsroom

Η αδελφή της Κιάρα Φεράνι, Βαλεντίνα, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, Λούκα Βεζίλ. Η ξανθιά καλλονή ακολουθεί τα χνάρια της αδερφής της, με μεγάλους οίκους μόδας να την επιλέγουν για να προβάλει προϊόντα και δημιουργίες τους.

Η διάσημη fashion blogger ταξίδεψε πρώτα στη Σαντορίνη και αργότερα στη Μήλο. Στην πρώτη φωτογραφία, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το κυκλαδίτικο νησί, τη βλέπουμε στην αγκαλιά του συντρόφου της να ποζάρουν σε μία πισίνα ξενοδοχείου και να ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά, ενώ στην λεζάντα γράφει πως μετά από δέκα χρόνια σχέσης βρέθηκαν και πάλι στο μέρος όπου γνωρίστηκαν.

T
T
T
T

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο σε αγαπώ και πόσα σημαίνεις για μένα. Είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να μοιράζομαι όλες αυτές τις αναμνήσεις και τις περιπέτειες μαζί σου. Δεν μπορώ καν να φανταστώ που θα ήμουν τώρα, αν δεν με σταματούσες σε εκείνο το δρόμο στην Ελλάδα στη διάρκεια των διακοπών μου. Σ' αγαπώ περισσότερο από εχθές και λιγότερο από αύριο», είχε γράψει η Βαλεντίνα στη λεζάντα μίας φωτογραφίας για τον σύζυγό της. 

T
T
T
T

Οι τρεις αδερφές Κιάρα, Βαλεντίνα και Φραντσέσκα, με πάνω από 20 εκατ. followers στο Instagram, ασχολούνται όλες με τη μόδα και είναι αρκετά αγαπημένες μεταξύ τους.

T
Βαλεντίνα ΦεράνιμόδαΣαντορίνηΚιάρα Φεράνι