Lifestyle|03.08.2019 16:52

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του Μάρκου Σεφερλή (pics)

Newsroom

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή για τη νέα ταινία που ετοιμάζει και θα έχει τίτλο «Χαλβάη 5-0», ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε τις πρώτες του φωτογραφίες από τα γυρίσματα και είναι πραγματικά αγνώριστος. Με νέο χτένισμα, ξυρισμένος και φορώντας μεγάλα γυαλιά μυωπίας, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. 

«Ο Ιατροδικαστής Καρόζης. Τα γυρίσματα για την ταινία Χαλβάη 5-0 ξεκίνησαν. Θα πω μόνο ότι οι σκηνές βγαίνουν πολύ δύσκολα λόγω γέλιου. Καλή μας αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο νικητής του Survivor.

Μια τρελή κωμωδία βρίσκεται στα σκαριά από τον Μάρκο Σεφερλή, με τα γυρίσματα να σταματούν συνεχώς, λόγω ασυγκράτητων γέλιων από τους ηθοποιούς της ταινίας. Τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα, πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη της Αθήνας, με το εντυπωσιακό καστ να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Νίκο Βουρλιώτη.

Γιώργος Αγγελόπουλος (Copyright: Instagram)
Γιώργος Αγγελόπουλος (Copyright: Instagram)
Γιώργος Αγγελόπουλος (Copyright: Instagram)
Μάρκος ΣεφερλήςΓιώργος Αγγελόπουλος