Lifestyle|04.08.2019 19:12

Τα ζώδια της εβδομάδας (4-10/8): Το τρίγωνο Aρη, Αφροδίτη & Δία φέρνει εύνοια στους Τοξότες

Newsroom

Ο Ήλιος στην ιδεατή του τροχιά έως τις 22 διανύει το ζώδιο του Λέοντα. Σε αυτό το ζώδιο βρίσκονται ακόμα ο Άρης και η Αφροδίτη. Σχημάτισαν και θα εξακολουθήσουν να σχηματίζουν ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον πλανήτη Δία που βρίσκεται στον Τοξότη. Αυτό θα φέρει μια σχετική εύνοια -για άλλους περισσότερη, για άλλους λιγότερη, σύμφωνα με το προσωπικό ωροσκόπιο- σε κάποια άτομα: Μεγαλύτερη εύνοια στους Τοξότες και ακολουθούν Λέοντες και Κριοί, ενώ ένα μικρό μέρος έχουν λαμβάνειν Δίδυμοι και Ζυγοί. Προσεκτικότερα παντού Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Οι Λέοντες όχι μόνο εύνοια αλλά και δυσκολίες.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Συγκριτικά με τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες, ο Αύγουστος, και μάλιστα αυτή η εβδομάδα του, συγκεντρώνει τα πιο θετικά χαρακτηριστικά. Ο Ήλιος στην ιδεατή του τροχιά, σας παρέχει δημιουργική διάθεση, όρεξη για πρόοδο και ικανότητα να ξεχωρίσετε θετικά. Από το ίδιο ζώδιο τον Λέοντα, την εύνοιά της, που μπορεί να μεταφραστεί σε κοινωνικότητα, συμπάθεια, αγάπη αλλά και κέρδος, σας στέλνει και η Αφροδίτη. Εκεί όμως βρίσκεται και ο Άρης, που ενισχύει το... σεξαπίλ σας και σας κάνει σωστά αγωνιστικούς έως και μαχητικούς όπου χρειαστεί. Την τελευταία βοηθητική πινελιά τη βάζει παντού ο Δίας. Η παραφωνία; Μα ο Ερμής έως τις 11.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ 

Ίσως να περιμένατε κάπως πιο ήσυχο το ξεκίνημα του Αυγούστου, αλλά οι πλανητικοί συνδυασμοί μάλλον δεν φαίνεται να εκπληρώνουν αυτήν σας την επιθυμία. Κοινώς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχει ακόμα... κουπί, αφού τα γεγονότα, οι συγκυρίες και οι καταστάσεις από τις 2 Ιουλίου περίπου και μετά έχουν διαμορφώσει κάπου -εργασία, χώρο ή τόπο διαμονής ή χώρο εργασίας και ερωτική κατάσταση- ένα νέο σκηνικό. Προσοχή, υπομονή και ψυχραιμία λοιπόν γιατί η επερχόμενη πανσέληνος της προσεχούς εβδομάδας στον Υδροχόο θα ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά. Ο Ερμής όμως, ευνοϊκός έως και τις 11 -και όχι μετά-, λέει να επισπεύσετε υπό συζήτηση συμφωνίες

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Σύνθετος ο Αύγουστος για σας, μια που περίπου το πρώτο μέρος του φαίνεται πιο βατό, πιο δημιουργικό ή πιο ήρεμο και απολαυστικό συγκριτικά με το δεύτερο μισό του. Μια που βρίσκεστε λοιπόν στο καλύτερο κομμάτι του, φροντίστε να το αξιοποιήσετε περισσότερο με όποιον τρόπο μπορείτε. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας που ο ουτοπικός, παραπλανητικός και παραποιητικός Ποσειδώνας εξακολουθεί να σας επηρεάζει σε σκέψεις, ενέργειες και επιλογές, θα πρέπει να μην ξεφεύγετε από το μέτρο και την πραγματικότητα. Με σύνθημα τον ρεαλισμό και το ευνοϊκό ξεκίνημα της εβδομάδας, φροντίστε σπουδές, εργασία, οικονομικά και συμφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προς εσάς η εβδομάδα αυτή ως η πιο κινητική, ευεργετική και αρκετά ουσιαστική. Αυτό λόγω του Ερμή που από την 1η Αυγούστου μπήκε σε ευθεία τροχιά και έως και τις 11 θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Μέσα στα θετικά του δημιουργικού αυτού διαστήματος θα μπορέσετε να προχωρήσετε συμφωνίες, αγοραπωλησίες, ρυθμίσεις σπουδών, εντύπων, λογαριασμών, καρτών και πάσης φύσεως εγγράφων. Σε θετική τροχιά επίσης πελατεία, νέες γνωριμίες, ταξίδια και ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά. Μια πιο γρήγορη εξέλιξη παντού από την Τρίτη το βραδάκι και μετά. Χωρίς όμως ιδιαίτερες αλλαγές στα αισθηματικά.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τι γενέθλια αλήθεια και τα φετινά! Εμπεριέχουν μέχρι τώρα -και θα εμπεριέχουν ακόμα και έως τις 18 Αυγούστου- απ’ όλα. Η περίοδος που ξεκίνησε γύρω στις 2 Ιουλίου και εκτείνεται έως τις 18 Αυγούστου απαιτεί να βρίσκεστε σε διαρκή εγρήγορση, γιατί γεγονότα και καταστάσεις δεν είναι και τόσο συνηθισμένα. Συγκριτικά με την ερχόμενη, η εβδομάδα αυτή που ξεκινά τώρα είναι κάπως πιο βατή γιατί, ας μην ξεχνάμε, η ερχόμενη έχει στις 15 μια πανσέληνο που σας αφορά. Ευτυχώς στο ζώδιό σας βρίσκεται η Αφροδίτη -συμπάθειες, βοήθεια πάσης φύσεως- που κάνοντας ένα ευνοϊκό ντουέτο με τον Δία από τον Τοξότη, σας γλιτώνουν παντού από τα χειρότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σχεδιάζετε ή εργάζεστε σιωπηρά προετοιμάζοντας την επερχόμενη φθινοπωρινή σας εξόρμηση, ή έχετε απομονωθεί για να... αποτοξινωθείτε απ’ όλους και από όλα; Βατός φαίνεται σε γενικές γραμμές ο Αύγουστος αυτή την εβδομάδα και ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ευνοϊκός για σας ιδιαίτερα έως τις 11 από το ζώδιο του Καρκίνου. Νέες ιδέες, καινούργιες πρακτικές, πρόσωπα που σας εκτιμούν και σας αγαπούν κοντά σας, αποδράσεις και ένα ταξίδι που μπορεί να συνδυαστεί με παλιούς ή και νέους φίλους. Θετική και η συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, σωματεία, πολιτικά κόμματα και συλλογικές δραστηριότητες γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Αν από αυτήν την εβδομάδα εξέλειπαν τρία ΑΝ, τότε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και... ονειρεμένη. Το πρώτο αν έχει να κάνει φυσικά με τον Κρόνο, που από τον Δεκέμβρη του 2017 έχει ξεκινήσει να σας φορτώνει με πάσης φύσεως βάρη, εμπόδια, περιορισμούς και καθυστερήσεις. Το δεύτερο αν αφορά στον Πλούτωνα, που εδώ και πολύ καιρό... ξεθεμελιώνει κυριολεκτικά κομμάτια και τομείς της οικογενειακής, οικονομικής ή προσωπικής και υπαρξιακής σας ζωής. Ο Ερμής, τέλος, που ακόμα δημιουργεί προσκόμματα σε συμφωνίες, σπουδές, κάρτες, λογαριασμούς, ταξίδια, παιδιά και «παιδιά», σας ψιλοταλαιπωρεί μόνο έως τις 11. Βοηθοί σας Δίας, Αφροδίτη, Ήλιος και Άρης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Είναι αλήθεια ότι μέχρι και τις 11 ο Ερμής σε ευθεία τροχιά -αλλά και όλον τον Αύγουστο δεν θα φαίνεται καθόλου ανάδρομος- και σε ευνοϊκή για σας θέση, βοηθάει αρκετά, όμως ο μήνας αυτός έχει και... αγκάθια. Ιδιαίτερα γι’ αυτήν και την ερχόμενη εβδομάδα. Πάρτε το λοιπόν απόφαση για να μη... χαλιέστε περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Εως και τις 11 λοιπόν, προσπαθήστε στον βαθμό του δυνατού να προωθήσετε ό,τι σχετίζεται με ταξίδια, παιδιά, γραπτά, σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, λογαριασμούς, αποδείξεις και όλα τα... γραφειοκρατικά. Προσεκτικότεροι με την υγεία και τα οικονομικά, και ως προς τις σχέσεις και τα ερωτικά τώρα κρίνονται πολλά. Δείξτε ευελιξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

«Γρηγορείτε». Δεν είναι από κάποιο εδάφιο του Ευαγγελίου, αλλά... πλανητική προτροπή. Γιατί αυτό; Μα γιατί το πρώτο μισό του Αυγούστου είναι περισσότερο αξιοποιήσιμο από κάθε άποψη. Μάλιστα αυτή η εβδομάδα δεν εμπεριέχει πανσέληνο -καλά, και της επόμενης μάλλον ξώφαλτσα σας πιάνει- και προς το τέλος της φέρνει τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι η στιγμή είναι κατάλληλη για να διεκδικήσετε ό,τι καλύτερο ή κάτι καλύτερο σε οικονομικά, περιουσιακά, επαγγελματικά, κοινωνικά και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Αυτήν την εβδομάδα ακόμα και οι διάφορες σχέσεις σας μπορούν να σας προσφέρουν κάποιο είδος ικανοποίησης. Οργανώστε αποδράσεις και κάντε γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Με κάποιες καθυστερήσεις ή και ψιλομπερδέματα -σε γραφειοκρατικά θέματα, ραντεβού κ.λπ.- μπορεί να σας απασχολήσει η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Αυγούστου, αλλά μέχρι εκεί. Από τις 12 και μετά θα μπορέσετε να έχετε πιο καθαρή εικόνα για το πού βρίσκεστε και πού συμφέρει να οδεύσετε, και όχι μόνο σε έναν τομέα. Έως και τις 11 όμως χρειάζονται προσοχή, υπομονή και παρατηρητικότητα, καθότι ο Ερμής θα βρίσκεται ακόμα κόντρα σας. Σπουδές, συμφωνίες, γραπτά, έντυπα, ΜΜΕ και επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της, λογαριασμοί, κάρτες, ταξίδια, ραντεβού και ό,τι σχετίζεται με το παιδί μπορεί να έχουν μια κάποια... απορρύθμιση. Καλύτερα όμως από 12 και μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η σημαντική για σας μεταβατική φάση που ξεκίνησε γύρω στις 2 Ιουλίου συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα και η λήξη της δεν προβλέπεται πριν από τις 18. Αλλαγή στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, κάποιες ανακατατάξεις και ίσως νέα δεδομένα στον τρόπο ή το αντικείμενο της εργασίας, τον χώρο διαμονής ή για κάποιους και τον χώρο εργασίας ή σπουδών. Αυτή η εβδομάδα, παρότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα βατή, έχει ατού συγκρινόμενη με την επόμενη. Εχουν να κάνουν με τον Ερμή και μια σειρά πραγμάτων που συν - δέονται με αυτόν όπως: αιτήσεις, συμφωνίες, κάρτες, λογαριασμοί, σπουδές, ταξίδια και ό,τι αφορά στο «παιδί». Από τις 12 και μετά αυτά δυσχεραίνονται κάπως.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ποιος είναι ο πιο... γοργοπόδαρος πλανήτης που τυγχάνει αυτή την εβδομάδα να είναι και ιδιαίτερα ευνοϊκός για σας και τα σχέδιά σας; Μα φυσικά ο Ερμής, και μέχρι τις 11 που θα βρίσκεται στον Καρκίνο -αλλά και μετά δεν θα είναι αρνητικός- θα προωθεί θέματα, τομείς και δραστηριότητες που σχετίζονται με: συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, σπουδές, μετακομίσεις, ταξίδια, κάρτες, λογαριασμούς, αιτήσεις, γραπτά, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως. Καινούργιες ιδέες, γνωριμίες και επαφές, πνευματικά, ψυχικά και πρακτικά μπορούν να δώσουν κάτι θετικό. Μην αφήνετε τον χρόνο λοιπόν να περνά αναξιοποίητος.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΚΡΙΟΣ: Παρασκευή, Σάββατο 
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το απόγευμα της Κυριακής έως και Τρίτη 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή έως το μεσημέρι, από Τρίτη βραδάκι και μετά και έως και την Πέμπτη 
ΛΕΩΝ: Από Κυριακή το απόγευμα έως μεσημέρι Τρίτης, Παρασκευή και Σάββατο 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή 4, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή 4, από Τρίτη απόγευμα έως και Πέμπτη 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από απόγευμα Κυριακής 4 Αυγούστου έως και Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 4 έως το μεσημέρι, από Τρίτη βραδάκι έως και Πέμπτη 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από το απόγευμα της Κυριακής έως μεσημέρι Τρίτης, Παρασκευή και Σάββατο 
ΙΧΘΥΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

ΚΡΙΟΣ: Από Κυριακή μεσημέρι έως Τρίτη βραδάκι
ΤΑΥΡΟΣ: Από Τρίτη μεσημέρι έως και Πέμπτη
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή έως το απόγευμα, Παρασκευή και Σάββατο
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από Κυριακή μεσημέρι έως βραδάκι Τρίτης
ΛΕΩΝ: Παρασκευή και Σάββατο
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 11
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ~
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εως το απόγευμα της Κυριακής
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Κυριακή μεσημέρι έως βραδάκι Τρίτης
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από μεσημέρι Τρίτης έως και Πέμπτη
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή, Παρασκευή και Σάββατο

Βίκη Παγιατάκηαστρολογικές προβλέψειςζώδια