Lifestyle|05.08.2019 18:00

Valentina Sampaio: Είναι το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο της Victoria’s Secret (pics)

Newsroom

H Valentina Sampaio είναι το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο που παίρνει μέρος σε καμπάνια της Victoria’s Secret και το πρώτο που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue τον Μάρτη του 2017.

Η νεαρή καλλονή, βραζιλιάνικης καταγωγής, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram backstage φωτογραφία και βίντεο από τα γυρίσματα της καμπάνιας του brand, επιβεβαιώνοντας τη νέα της συνεργασία. «Ποτέ μη σταματάς να ονειρεύεσαι», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. 

Η ευχάριστη αυτή είδηση έρχεται δέκα μήνες μετά τη δήλωση του chief marketing officer της Victoria’s Secret, Ed Razek, ο οποίος είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του στο Vogue Runway πως δε νομίζει να δούμε ποτέ transgender μοντέλα στο show καθώς «δεν πιστεύω ότι πρέπει. Γιατί όχι; Γιατί το show είναι φαντασία. Είναι 42 λεπτά διασκέδασης». 

T
T

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωσή του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον ίδιο να απολογείται μέσω του official account του brand στο Twitter, ζητώντας συγγνώμη και βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως φυσικά και παίρνουν μέρος στα castings transgender μοντέλα, απλώς δεν τα καταφέρνουν, όπως και πολλά άλλα μοντέλα. 

T
T

Παράλληλα, τα μοντέλα του brand είχαν τότε διαμαρτυρηθεί γράφοντας στα social media πως «οι trans άνθρωποι δεν είναι ένα debate» και πως πρέπει «να τιμάμε τις trans γυναίκες», κάτι που φαίνεται ότι άκουσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, αφού κάνουν ένα νέο βήμα, προσλαμβάνοντας την πανέμορφη Valentina Sampaio.

T
T
μοντέλοtransgenderVictoria's Secret