Η Ριάνα επιτίθεται στον Τραμπ: «Πιο εύκολο είναι να πάρεις όπλο, παρά βίζα» (pic)
NewsroomΈξαλλη έγινε η Ριάνα με τη στάση του προέδρου των ΗΠΑ μετά τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις στο Τέξας και το Οχάιο. Στην ανάρτηση που έκανε ο Τραμπ στα social media χαρακτήρισε την πράξη αυτή ως δειλία, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους των θυμάτων, χωρίς ωστόσο κάποια αναφορά σε τρομοκρατία, αλλά και στην ανεξέλεγκτη οπλοκατοχή που επικρατεί στις ΗΠΑ, και χάρη στην οποία ο δράστης μπόρεσε με μεγάλη ευκολία να αποκτήσει το όπλο με το οποίο εξαπέλυσε την επίθεση.
Η Ριάνα ενοχλήθηκε που ο Τραμπ δεν χρησιμοποίησε καν τον όρο «τρομοκρατική επίθεση» στη δημοσίευσή του και έγραψε ένα κείμενο - ποταμό στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.
«Φαντάσου έναν κόσμο που είναι πιο εύκολο να πάρεις αυτόματο όπλο, παρά βίζα! Φαντάσου έναν κόσμο που χτίζεις τείχος για να κρατήσεις τους τρομοκράτες μέσα στις ΗΠΑ!», γράφει μεταξύ άλλων η Ριάνα και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων. «Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιος θάνατος», καταλήγει στο μήνυμά της.
- Επιστήμονες προκάλεσαν «ελεγχόμενους» σεισμούς κάτω από τις Ελβετικές Άλπεις - Η σημασία τους
- Τα «ψιλά γράμματα» του χωροταξικού για τον τουρισμό: Τα ανοιχτά μέτωπα, οι εξαιρέσεις και οι απαγορεύσεις
- Ο πασίγνωστος δημοσκόπος πίσω από το σχέδιο της πρόωρης κάλπης και ο εμφύλιος στην Κεντροαριστερά
- Ποιος είναι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ που «έδειξε» ο Πούτιν για μεσολαβητή σε ειρηνευτικές συνομιλίες