Lifestyle|06.08.2019 14:10

Βαρβάρα Λάρμου: Οι χαρακτήρες στις «8 Λέξεις» είναι ρεαλιστικοί

Άκης Φωτόπουλος

Η Βαρβάρα Λάρμου μιλά στο «TV Έθνος» για την εκ νέου συνεργασία της με τους Ανδρέα Γεωργίου, Κούλη Νικολάου, Βάνα Δημητρίου και αποκαλύπτει στοιχεία του νέου της ρόλου, στη σειρά «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο.

Πώς αισθάνεστε που συνεργάζεστε για μια ακόμη φορά με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου; Φαντάζομαι αυτό σαν ηθοποιό σας δημιουργεί μια ασφάλεια.

Μου προκαλεί τόσο ασφάλεια όσο και έμπνευση και πρόκληση λόγω της διαρκούς εξέλιξης που έχουν οι συνεργάτες αυτοί σε όλα τα επίπεδα. Με εξελίσσει σαν ηθοποιό να δουλεύω σε ένα κλίμα που μαζεύει πολύ ταλαντούχο και ικανό κόσμο σε όλα τα πόστα και κυρίως με ένα σκηνοθέτη που εμπιστεύομαι και εκτιμώ τόσο πολύ.

Πως προέκυψε η πρόταση για τις «8 λέξεις»;

Λίγο μετά το τέλος του Τατουάζ.

Τι ξεχωριστό είχε αυτή η σειρά και είπατε «ναι»;

Η πλοκή της είναι πραγματικά απρόβλεπτη τολμηρή και καινοτομική σε πολλά σημεία . Οι νέοι χαρακτήρες που καλούμαστε να υποδυθούμε έχουν υπόσταση είναι ρεαλιστικοί και πολύ καλά δομημένοι ψυχολογικά. Επιπρόσθετα όπως σας είπα και πριν υπάρχει διαρκής εξέλιξη και στο τεχνικό κομμάτι της σειράς αυτής. Θεωρώ ότι θα είναι από τις πιο ωραίες σειρές στην Ελλάδα και Κύπρο την επόμενη σεζόν.

Tι χαρακτήρας είναι η ηρωίδα που υποδύεστε;

Θα υποδυθώ τη Σμαράγδα η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει ατελιέ. Είναι αρκετά μυστήρια σαν προσωπικότητα .Έχει σχέση με ένα από τα πρόσωπα της ιστορίας αλλά διαπλέκεται και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες.

Θα ερωτευτεί;

Ναι φυσικά.

Έχετε ομοιότητες με τον χαρακτήρα της;

Ομοιότητες όχι ιδιαίτερα στους τρόπους που χειρίζεται την ζωή της αλλά σε ότι αφορά στην ψυχοσύνθεση της ναι μπόρεσα να βρω ομοιότητες και σημεία σύγκλισης. Έχω αγαπήσει ήδη τόσο τα φωτεινά όσο και τα σκοτεινά της κομμάτια.

Η ηρωίδα που υποδύεστε έχει κάποιες αδυναμίες;

Φυσικά ποιος ρεαλιστικός χαρακτήρας δεν έχει αδυναμίες και μελανά σημεία στον ψυχισμό του; Τα πιο σκοτεινά της κομμάτια αφορούν κυρίως στο παρελθόν της.

Ανδρέας ΓεωργίουΣΚΑΪ8 λέξεις