Lifestyle|07.08.2019 11:24

Τα ζώδια σήμερα (Τετάρτη 7 Αυγούστου): Συγκρούσεις φέρνει η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Λέοντα

Newsroom

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και δρομολογείς οικονομικά θέματα με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Η νευρικότητα από το πρωί είναι έντονη και οδηγεί σε σύγκρουση. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει έντονη εσωτερική σύγκρουση και να εκτονωθείς στο ταίρι σου δυναμιτίζοντας το κλίμα.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και κυριαρχεί το ενδιαφέρον για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι επικρατεί ηρεμία και δεν διαταράσσει τις ισορροπίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα δημιουργεί νευρικότητα και νιώθεις ότι τίποτα δεν σε ικανοποιεί.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και χειρίζεσαι καθημερινά ζητήματα και της δουλειάς που σε φορτίζουν και γκρινιάζεις. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν αναλάβεις, καθώς έχεις γρήγορη σκέψη και αντίληψη των πραγμάτων. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα δημιουργεί νευρικότητα και αίσθηση ανικανοποίητου όσον αφορά τη δουλειά.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη, καθώς νιώθεις σαν μικρό παιδί που θέλει να χαρεί κάθε στιγμή της ημέρας. Ο έρωτας είναι πρωταγωνιστής, καθώς επιδιώκεις να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εγείρει ζητήματα ανασφάλειας και ελλείμματος αυτοπεποίθησης.

 Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η οικογένεια πρωταγωνιστεί καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς μαζί της βιώνοντας ασφάλεια και τρυφερότητα. Η κυκλοθυμία δημιουργεί προβλήματα με το περιβάλλον σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιό σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό καθώς παλεύεις μέσα σου για το τι θέλεις πραγματικά.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικοινωνείς με το κοντινό περιβάλλον απολαμβάνοντας τη συζήτηση και την επαφή μαζί τους. Οι δημόσιες σχέσεις πρωταγωνιστούν στα επαγγελματικά. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα αναδεικνύει ανασφάλειες και απωθημένα που επηρεάζουν τις σχέσεις με το στενό σου περίγυρο δημιουργώντας ένταση.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ενδιαφέρεσαι να τακτοποιήσεις εκκρεμή οικονομικά ζητήματα. Για σένα είναι σημαντικό ένα ικανοποιητικό εισόδημα, επιδίωξε συζητήσεις για αύξηση ή μπόνους. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εντείνει την οξυθυμία κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στους φίλους σου προκαλώντας εντάσεις που δεν βοηθούν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, εντείνει το δυναμισμό και τη διάθεση να κυριαρχήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι γρήγορες αποφάσεις παίζουν καταλυτικό ρόλο σε συνεργασίες. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εγείρει εντάσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου και προσπάθησε να διαχειριστείς την οξυθυμία.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και διαχειρίζεσαι φόβους και απωθημένα που φανερώνονται με ορμή και οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου. Προσοχή στη δουλειά και σε καθημερινά ζητήματα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εντείνει την κακή σου διάθεση και εκδηλώνεται άμεσα στις παρέες σου και προκαλείς ένταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό στρέφοντας το ενδιαφέρον στις φιλικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό να βρεθείς με φίλους εκφράζοντας σκέψεις για στόχους που τους ενδιαφέρουν. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εγείρει ζητήματα καχυποψίας, κάτι που εκδηλώνεται στους φίλους και υπάρχουν αντιδράσεις λόγω της συμπεριφοράς σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικά ζητήματα που προκύπτουν αναλαμβάνοντας ευθύνες που μπορείς να αναδείξεις τις δυνατότητές σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εντείνει τη νευρικότητα και δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση στα επαγγελματικά, επηρεάζοντας την εξέλιξη των υποθέσεων που επωμίσθηκες.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και νιώθεις ευχάριστα βλέποντας αισιόδοξα τη ζωή. Η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος είναι διάχυτη και το επιδιώκεις. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εγείρει νευρικότητα και γίνεσαι επικριτικός στην παρέα που βρίσκεσαι επηρεάζοντας την ατμόσφαιρα και οδηγεί σε έντονες προστριβές.

ζώδιαζωδιακός κύκλος