Lifestyle|19.11.2018 08:03

Τα ζώδια της Δευτέρας (19/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθάει να εκφράζεις τις απόψεις σου, τα πιστεύω σου και οτιδήποτε σε απασχολεί στους αγαπηµένους σου. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Τοξότη προκαλεί σύγχυση. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς δεν λες εύκολα αυτό που σκέφτεσαι.

Ταύρος

Οι σκέψεις σου σε δυσκολεύουν καθώς το µυαλό έχει την τάση να βρίσκει προβλήµατα εκεί που δεν υπάρχουν. Η Σελήνη στον Κριό αναµοχλεύει τις ανασφάλειες και δεν νιώθεις άνετα. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως έρχονται θέµατα στο προσκήνιο σχετικά µε καταστάσεις και ανθρώπους του παρελθόντος.

Δίδυµοι

Οι κοινωνικές συναναστροφές στα πάνω τους καθώς η Σελήνη στον Κριό υπενθυµίζει πως έχεις φίλους που περιµένουν να τους αφιερώσεις λίγο χρόνο. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη φέρνει ένα παλιό συνεργάτη ή έναν παλιό έρωτα που σε χαροποιεί.

Καρκίνος

Οι επαγγελµατικές ανησυχίες δεν σε αφήνουν ξέγνοιαστο/η καθώς το µυαλό βρίσκει τρόπους να πραγµατοποιήσει τους στόχους. Η Σελήνη στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο επαγγελµατικές ανησυχίες και ζητήµατα µε τη δουλειά. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Τοξότη φωτίζει ένα εργασιακό ζήτηµα για να διευθετηθεί οριστικά.

Λέων

Εχεις ανάγκη από νέες πληροφορίες και στρέφεσαι σε βιβλία εµπλουτίζοντας τις γνώσεις σου. Η Σελήνη στον Κριό σε βάζει στη διαδικασία αποκόµισης νέων πληροφοριών. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη δηµιουργεί κολλήµατα στην επικοινωνία µε τον/τη σύντροφό σου και φίλους σου.

Παρθένος

Εµφανίζονται παρελθοντικές αναµνήσεις που αφήνουν γλυκόπικρη γεύση αλλά και δυνατά συναισθήµατα. Η Σελήνη στον Κριό είναι υπεύθυνη για την αναδροµή στα περασµένα. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη εντείνει τη συναισθηµατική αναστάτωση, γι’ αυτό προσπάθησε να επιβληθείς στις σκέψεις σου πριν µπεις σε φαύλο κύκλο.

Ζυγός

Οι επαφές µε τους «άλλους» αποτελούν την κύρια ενασχόληση κρατώντας το ενδιαφέρον αµείωτο. Η Σελήνη στον Κριό δηµιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις µε συνεργάτες και τον/τη σύντροφο. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη γυρίζει τη συζήτησή σας σε γεγονότα του παρελθόντος που αφορούν άλλα πρόσωπα.

Σκορπιός

Οι καθηµερινές υποχρεώσεις κάνουν δυναµική εµφάνιση καθώς η Σελήνη στον Κριό υπενθυµίζει πως έχεις ανοιχτές δουλειές να ασχοληθείς. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη καλεί να είσαι προσεκτικός/ή µε οικονοµικές συναλλαγές, ιδιαίτερα αν προέρχονται από παλιά.

Τοξότης

Χαλάρωσε και βρες διάθεση να αφήσεις υποχρεώσεις και να ασχοληθείς µε εσένα και όσα σου αρέσουν. Η Σελήνη στον Κριό προτρέπει να βρεις χρόνο για δραστηριότητες και ανθρώπους που σε ευχαριστούν! Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στο ζώδιό σου δηµιουργεί µικρές ή µεγάλες παρεξηγήσεις µε αφορµή γεγονότα του παρελθόντος. Αιγόκερως Την προσοχή τραβάει κάποιο οικογενειακό θέµα καθώς η Σελήνη στον Κριό το φέρνει στο προσκήνιο. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη φέρνει µε τη σειρά του ζητήµατα του παρελθόντος που σχετίζονται µε δικούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό τονίζει την ανάγκη να βρεθείς ή να επικοινωνήσεις µε τον/την αδελφό/ή σου, να κανονίσεις συνάντηση µε ξάδελφό/η σου ή να πιεις έναν καφέ µε γνωστό/ή σου! Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη σε βάζει να αναπολείς επαφές, συζητήσεις και παρέες µέσα από τις οποίες είχες περάσει ωραίες στιγµές.

Ιχθύες

Ξεκινάς µε ανησυχίες οικονοµικών θεµάτων, γι’ αυτό βάλε τυχόν εκκρεµότητες σε σειρά. Η Σελήνη στον Κριό βοηθάει να τις τακτοποιήσεις, αν και πρέπει να προσέξεις την παρορµητική διάθεση που σε χαρακτηρίζει. Το τρίγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο εκκρεµότητες του παρελθόντος.

ωροσκόπιοζώδια