Lifestyle|08.08.2019 19:31

Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα συμμετάσχει στο «Next Top Model»

Άκης Φωτόπουλος

Βίκυ Κουλιανού μιλά στο «TV Έθνος» για την πρόταση που δέχθηκε να συμμετάσχει ως γκεστ στο «Greece’s Next Top Model», αποκαλύπτει τον λόγο που αρνήθηκε και δεν αποκλείει μια συνεργασία της με το ριάλιτι μόδας του Star στο άμεσο μέλλον.

Κυρία Κουλιανού, σας έγινε πρόταση συνεργασίας από την παραγωγή τού «GNTM»;

Ναι, μoυ έγινε πρόταση να συμμετάσχω ως γκεστ στο «GNTM», αλλά τελικά δεν θα πάω, γιατί δεν προλαβαίνω, λόγω των καλοκαιρινών μου διακοπών.

Αν σας γίνει πρόταση σε άλλη χρονική στιγμή, θα το σκεφτείτε;

Είναι ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι ταιριάζει πολύ σε μένα και έχω να δώσω πράγματα, οπότε μπορεί μέσα στον χειμώνα να συνεργαστούμε και να κάνουμε πράξη όσα συζητήσαμε.

Το «Greece’s Next top model» το παρακολουθείτε;

Ναι, φυσικά, το έχω δει πάρα πολλές φορές. 

Και η γνώμη σας ποια είναι;

Μου αρέσει πάρα πολύ. Δύο άτομα που ξεχωρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να θέλω να θίξω τους υπόλοιπους, είναι η Ελενα Χριστοπούλου, η οποία θεωρώ ότι έχει φοβερή αισθητική και είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Επίσης, η Βίκυ Καγιά, την οποία γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την αγαπώ πάρα πολύ για το ήθος και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει.

Τι συμβουλές θα δίνατε στα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

Είναι πολλά αυτά που θα τους έλεγα και πραγματικά λυπάμαι που δεν πρόλαβα να πάω τώρα στο παιχνίδι, γιατί θα ήταν σίγουρα πάρα πολύ ωραίο το συγκεκριμένο κομμάτι της διδασκαλίας στην οποία θα συμμετείχα και τα παιδιά θα μάθαιναν πράγματα. Από την άλλη, βέβαια, μέσα από ένα γκεστ δεν μπορείς να δείξεις και πολλά πράγματα στα παιδιά.

Βοηθάει το συγκεκριμένο ριάλιτι τα κορίτσια να βρουν τον δρόμο τους στον χώρο της μόδας;

Πιστεύω πως ναι. Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία και τους δείχνει μια πλευρά της δουλειάς που δεν θα τη ζούσαν. Τους μαθαίνει πώς να φωτογραφηθούν, πώς να περπατήσουν, πώς να συμπεριφερθούν κ.ά. Γενικά το «Greece’s Next Top Model» είναι ένα πολύ σωστά δομημένο παιχνίδι που δίνει τα σωστά εφόδια στα παιδιά για να προχωρήσουν.

Τι σας εντυπωσίασε στο πρόσφατο «GNTM»;

Με εντυπωσίασαν κάποια φωτογραφικά κόνσεπτ από τον Δημήτρη Σκουλό, τα οποία ήταν πάρα πολύ δυνατά.

Άξιζε τον τίτλο της νικήτριας η Ειρήνη Καζαριάν;

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Και το πρόσωπό της, αλλά και το πώς έγραφε στον φακό. Γιατί πρέπει να ξέρετε ότι το μόντελινγκ δεν είναι αυτή που είναι ωραία στον δρόμο. Το μόντελινγκ είναι ποια βγαίνει ωραία στον φακό, ποια βγαίνει ωραία όταν περπατάει στην πασαρέλα, ακόμα και αν δεν είναι τόσο ωραία στην πραγματική της ζωή.

GNTMΒίκυ ΚουλιανούNext Top Model