Lifestyle|10.08.2019 18:19

Πέμη Ζούνη: Η ερώτηση που δεν θέλει να απαντά με τίποτα

Άκης Φωτόπουλος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε η Πέμη Ζούνη στον Κωστή Ζαφειράκη και στην εκπομπή «Απόψε κάνεις μπάμ» της ΕΡΤ3, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (11/8) στις 20.00.

Η γνωστή ηθοποιός σε μια άκρως εξομολογητική κουβέντα αναφέρεται στη κόρη της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μια βόλτα στο Λονδίνο με την κόρη μου, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, να μια στιγμή ευτυχίας, να μη λείπει κάτι και να μην περισσεύει κάτι... είχε βγάλει και λίγο ήλιο, περπατούσα δίπλα της κι ήταν όλος ο κόσμος δικός μου...».

Η Πέμυ Ζούνη, θυμάται μια φορά που πήγε να το σκάσει από το σπίτι της: «ήταν ένα πολύ γελοίο συμβάν, γιατί με πήρε ο ύπνος μέσα στο ταξί...», τονίζει. 

Η ηθοποιός στην ίδια εκπομπή λέει ότι δεν μπλέκει ποτέ σε καυγάδες γιατί το θεωρεί αναξιοπρεπές, ότι βαριέται τα social media ενώ όταν ο παρουσιαστής ζητεί να μάθει σε ποια ερώτηση δεν απαντά με τίποτα, η Πέμη χωρίς κανένα δισταγμό απαντά: «Οτιδήποτε γι’ αυτό που συνέβη και δεν έχουν οι άνθρωποι την διακριτικότητα να μην το ρωτάνε... αυτό το απροσχημάτιστο επειδή θα πουλήσει πες κάτι γι’ αυτό είναι λίγο χυδαίο, δεν μπορείς να στριμωχτείς να απαντήσεις αν δεν θέλεις...». 

Ακόμη, η Πέμη δηλώνει γκαφατζού καθώς μια φορά προσπαθώντας να φλερτάρει κάποιον έπεσε από την πολυθρόνα. Είναι φαν της κβαντομηχανικής, ενώ κάθε φορά που αποκαλύπτει την ηλικία της, ο Σταμάτης Φασουλής της λέει: «Έλα παιδί μου τρώμε τώρα».

ΕΡΤ3Πέμη Ζούνη