Lifestyle|11.08.2019 13:22

H Μάιλι Σάιρους πήρε διαζύγιο και ξεσαλώνει στο Instagram (pics)

Newsroom

Η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα, καθώς έχει χωρίσει και τα έχει ξαναβρεί στο παρελθόν πολλές φορές, μέχρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο

Δυστυχώς όμως, ούτε τα γαμήλια δεσμά ήταν ικανά να τους κρατήσουν μαζί. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση του διαζυγίου μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ενώ ο εκπρόσωπος του ζευγαριού τόνισε πως ήταν μία κοινή απόφαση και των δύο.

Παράλληλα, ανέφερε πως είναι μία καλή ευκαιρία και για τους δύο να «συγκεντρωθούν στους εαυτούς και τις καριέρες τους. Παραμένουν αφοσιωμένοι κηδεμόνες για όλα τους τα ζώα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε τις προσωπικές στιγμές τους».

 

Η ανακοίνωση χωρισμού έγινε ανήμερα των γενεθλίων του Λίαμ Χέμσγουορθ. Μάλιστα, μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού, η Μάιλι Σάιρους εθεάθη να φιλά στο στόμα μια φίλη της ηθοποιό στην Ιταλία.  

 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 23 Δεκεμβρίου του 2018 σε μία κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Φράνκλιν του Τενεσί, στην οποία έδωσαν «το παρών» μόνο συγγενείς και φίλοι. Γνωρίστηκαν το 2009 και αρραβωνιάστηκαν το 2012. 

   
T
T
T
T
γάμοςΛίαμ ΧέμσγουορθΜάιλι Σάιρουςχωρισμός