Lifestyle|13.08.2019 12:36

O Αντίνοος Αλμπάνης για την υγεία του: «Αραιά και γκρίζα, αλλά έχω μαλλιά» (pic)

Newsroom

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι αρκετά ενεργός στα social media και δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμές από την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με ξυρισμένο κεφάλι. Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι αυτή σχετιζόταν με τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Στη συνέχεια, όμως, έκανε μία ακόμα ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω, ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Με μια σειρά από αναρτήσεις που συγκίνησαν, ο Αντίνοος Αλμπάνης έδειξε ότι αντιμετωπίζει με θάρρος την ασθένεια. Φυσικά, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη, με τις ευχές για ανάρρωση να κατακλύζουν τα social media του νεαρού ηθοποιού. Το βράδυ της Δευτέρας (12/8), ο ίδιος προέβη σε νέα δημοσίευση στο προφίλ του στο Instagram, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την εξέλιξη της υγείας του.

«08/12/19 Αραιά και γκρίζα. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά, ενώ άλλοι αρχίζουν να χάνουν μαλλιά αμέσως και σε μεγάλες ποσότητες. Από τη δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντίλι η καπέλο» έγραψε χαρακτηριστικά.

χημειοθεραπείαΑντίνοος Αλμπάνης