Lifestyle|13.08.2019 13:37

Η Σαμάνθα του «Sex and the City» καταγγέλλει: Δέχτηκα εκφοβισμό όταν αρνήθηκα να γυρίσω στη σειρά

Newsroom

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Κιμ Κατράλ, για ακόμα μία φορά, στη διαμάχη που έχει ανάψει ανάμεσα σε αυτή και τις συμπρωταγωνίστριές της στο «Sex and the City», σε συνέντευξη που έδωσε στο «The Observer Magazine», λέγοντας ότι δέχτηκε «εκφοβισμό».

Όπως είπε η ηθοποιός, αισθάνεται ευγνωμοσύνη για όσα αποκόμισε από τη σειρά που κράτησε έξι σεζόν, αλλά και από τις δύο πολύ επιτυχημένες ταινίες υποδυόμενη τη Σαμάνθα Τζόουνς, ωστόσο αισθάνθηκε να δέχεται επίθεση όταν αρνήθηκε να επιστρέψει στον ρόλο για να γυριστεί η τρίτη συνέχεια της ταινίας.

«Για μένα ο ρόλος της Σαμάνθα Τζόουνς τελείωσε γιατί αγαπούσα πραγματικά το "Sex and the City"» είπε η Κιμ Κατράλ και πρόσθεσε: «Ήταν μια ευλογία για μένα με πολλούς τρόπους, αλλά μετά τη δεύτερη ταινία βαρέθηκα».

«Δεν κατάλαβα γιατί δεν με αντικατέστησαν με μία άλλη ηθοποιό, αντί να σπαταλάμε τον χρόνο μας. "Όχι" σημαίνει "όχι"» τόνισε. «Δεν θέλω να περνάω ούτε μία ώρα που να μην την απολαμβάνω. Θέλω να επιλέγω εγώ πώς να ξοδεύω τον χρόνο μου, προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι η ζωή μου» επισήμανε. 

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Κιμ Κατράλ στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, είχε αποκαλύψει πως ποτέ δεν υπήρξε «φίλη» με καμία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς. Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον, η 61χρονη ηθοποιός ανέφερε: «Ποτέ δεν ήμασταν φίλες. Ήμασταν συνάδελφοι, και αυτό ήταν το υγιές, επειδή υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή  και τα προσωπικά. Όλες τους έχουν παιδιά και είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη, ενώ από τότε που τελείωσε η σειρά περνάω τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, οπότε δεν τις βλέπω. Το κοινό σημείο αναφοράς ήταν η σειρά και τώρα αυτή έχει τελειώσει». «Και αυτό είναι κάτι ακόμη που με στενοχωρεί. Ποτέ κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο για να σε βρει και να ρωτήσει απλώς "Τι κάνεις;"» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, τόνισε πως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα μπορούσε να είναι «πιο ευγενική απέναντί της» όταν δεν δέχτηκε την πρόταση για τρίτη ταινία. Όσο για τον χαρακτηρισμό «ντίβα», σχολίασε: «Τώρα, αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή, είναι κάπως περίεργο να δέχομαι αρνητική δημοσιότητα για το "όχι" που λέω επανειλημμένα εδώ και έναν χρόνο. Ποτέ δεν ζήτησα χρήματα, ποτέ δεν ζήτησα κανένα πρότζεκτ. Το να με αποκαλούν ντίβα είναι εντελώς γελοίο». 

Τέλος, για τους λόγους που απέρριψε τηv πρόταση για να υποδυθεί για ακόμα μία φορά τη Σαμάνθα Τζόουνς, η ίδια αποκάλυψε: «Δεν κάνει για μένα. Είναι μέρος του ότι έγινα 60. Ήταν μια ξεκάθαρη στιγμή, που σκέφτηκα πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θέλω να τα κάνω, τι δεν έχω κάνει ακόμη. Νομίζω πως το "Sex and the City" ήταν ό,τι καλύτερο όταν προβαλλόταν σαν σειρά και το μπόνους ήταν οι δύο ταινίες. Θυμάμαι καθαρά να παίρνω αυτήν την απόφαση. Πέρυσι τον Δεκέμβριο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και αφορούσε αυτό, αλλά εγώ γνώριζα ακριβώς, το ένιωθα, πως η απάντηση θα ήταν "Ευχαριστώ, αλλά, όχι, δεν θα πάρω». 

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» στο HBO ολοκληρώθηκε το 2004, αλλά συνεχίστηκε στη μεγάλη οθόνη με ταινίες το 2008 και το 2010.

Sex and the CityΣάρα Τζέσικα ΠάρκερΚιμ Κατράλ