Lifestyle|13.08.2019 14:24

Καταγγελία μοντέλου για την Katy Perry: «Με ξεβράκωσε σε πάρτι»

Newsroom

Το γνωστό μοντέλο, Τζος Κλος, που πρωταγωνιστούσε στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Teenage Dream» της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) το 2010, υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, ώστε να δείξει τα γεννητικά του όργανα σε μια ομάδα ανθρώπων σε ένα πάρτι. 

Ο Τζος Κλος αναφέρει σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την περασμένη Κυριακή ότι η ποπ τραγουδίστρια υπήρξε «άνετη» μαζί του στην αρχή, όμως γινόταν κρύα και απότομη μπροστά σε άλλους στο γύρισμα.

«Είχε αποκαλέσει αηδία το γεγονός πως με φιλούσε μπροστά σε όλο το καστ του γυρίσματος» γράφει. Το μοντέλο ισχυρίζεται πως δεν τον ενδιέφερε η συμπεριφορά της, καθώς χρειαζόταν τα χρήματα για την κόρη του, που τότε ήταν πολύ μικρή. «Η Κέιτι με κάλεσε να πάμε σε στριπτιζάδικο στη Σάντα Μπάρμπαρα και εγώ αρνήθηκα» συμπληρώνει στη συνέχεια, ενώ εξηγεί πως είχε επαφές μαζί της την περίοδο που είχε χωρίσει με τον πρώτο της άνδρα Ράσελ Μπραντ.

«Ήταν το πάρτι για τα γενέθλια του Johny Wujek. Όταν την είδα, την αγκάλιασα, ήμουν τσιμπημένος μαζί της» έγραψε ο Κλος, που σήμερα είναι 34 ετών. «Αλλά, όπως γύρισα να τη συστήσω στον φίλο μου, μου τράβηξε τη φόρμα και το εσώρουχο, ώστε να μπορέσει να δείξει τα γεννητικά μου όργανα στους φίλους της και σε όλο τον κόσμο που ήταν εκεί» γράφει ο Κλος και συνεχίζει: «Φαντάζεστε πόσο άσχημα και ντροπιαστικά ένιωσα;».

Παράλληλα, το νεαρό μοντέλο αναφέρει πως αισθάνθηκε ντροπή και εξηγεί γιατί διάλεξε τώρα, εννέα χρόνια μετά, να αποκαλύψει το περιστατικό. «Το λέω γιατί η κουλτούρα μας έχει βαλθεί να αποδείξει πως οι άνδρες με εξουσία είναι διεστραμμένοι. Όμως και οι γυναίκες με εξουσία είναι εξίσου αηδιαστικές» τονίζει για την Κέιτι Πέρι. 

 
T

Το μοντέλο κλείνει την ανάρτηση ευχόμενος χαρούμενη επέτειο στην πιο μπερδεμένη, επιθετική και ταπεινωτική δουλειά που έκανε ποτέ στη ζωή του. «Σκόπευα να παίξω το κομμάτι και να το τραγουδήσω (εννοεί το Teenage Dream), αλλά στη συνέχεια είπα, γ*** το δεν θα βοηθήσω την εικόνα της ούτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω» γράφει κλείνοντας την ανάρτησή του.

Κέιτι Πέρισεξουαλική παρενόχλησημοντέλο