Lifestyle|13.08.2019 18:05

Φωτιά τώρα - Θήβα: Συγκινεί η Κατερίνα Ζαρίφη με το δημόσιο μήνυμά της (pic)

Newsroom

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν στον Πρόδρομο Θήβας της Βοιωτίας οι πυροσβέστες καθώς μπόρεσαν να ελέγξουν το ένα μέτωπο χωρίς να καούν ποιμνιοστάσια τα οποία ήταν σε άμεσο κίνδυνο (ούτως ή άλλως πρόλαβαν να τα εκκενώσουν), αλλά το δεύτερο μέτωπο που παραμένει ενεργό κινείται προς στον όρμο του Αγίου Ιωάννου κοντά στην παραλία Σαράντη, στον Κορινθιακό κόλπο.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Στερεάς ΕλλάδαςΘανάση Καρακάντζα, που βρίσκεται στην περιοχή «η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη καίγοντας ό,τι βρει μπροστά της. Βοηθούμενη από τους ισχυρούς τοπικούς ανέμους κατακαίει ποώδη δασική βλάστηση και κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς την ακτή».

Πριν λίγη ώρα, ωστόσο, η Κατερίνα Ζαρίφη ενημέρωσε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ότι καίγεται το χωριό της στην Θήβα. «Το χωριό μου. Ο πρόδρομος Βοιωτίας. Τα Χώστια. Μαύρισε η ψυχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του OPEN.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Ζαρίφη τις τελευταίες ημέρες κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύθνο. 

Θήβαφωτιά τώραΚατερίνα Ζαρίφη