Lifestyle|14.08.2019 10:04

Ζώδια σήμερα (Τετάρτη 14 Αυγούστου): Η Σελήνη στον Υδροχόο μας φέρνει πιο κοντά

Newsroom

Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να στραφείς στο φιλικό περιβάλλον σου, απολαμβάνοντας την παρέα, τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων. Είναι σημαντικό να έχεις κοινό τρόπο σκέψης με φίλους για κοινωνικά ζητήματα. Η ανάγκη να προσφέρεις μέσω ομαδικής δουλειάς θα σε οδηγήσει σε συλλόγους ή οργανώσεις. Σημαντικό είναι, βέβαια, να μη γίνεσαι εριστικός.
Σήμερα απόλαυσε τη συντροφιά του φιλικού περίγυρου με το ταίρι σου, κάτι που θα σου ανεβάσει το κέφι. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι μια γνωριμία.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε απασχολούν έντονα υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο. Το άγχος και η πίεση αυξάνονται, και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς με ανωτέρους σου. Επικεντρώσου στις δυνατότητές σου και στη μεθοδικότητα που δείχνεις, και μόνο κερδισμένος θα βγεις. Σκέψου ότι τώρα είναι η ευκαιρία για να δείξεις τι αξίζεις.

Σήμερα βρες χρόνο για το ταίρι σου, γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να προκαλέσουν ένταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο. Καλό είναι να μην είσαι αυστηρός με πρόσωπο που θα δείξει ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφαντώσεις. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, και να απολαύσεις στιγμές συζήτησης και διασκέδασης. Η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη, γι’ αυτό είσαι στο επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Προσπάθησε μόνο να μη φανατίζεται, γιατί γίνεσαι αυθάδης και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Σήμερα μια εκδρομή στην ύπαιθρο με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις έντονα εκνευρισμό από το πρωί. Ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο φως και καλείσαι να τα διαχειριστείς. Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν σε απασχολούν έντονα. Το ένστικτό σου σε βοηθά να κανείς τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή, γιατί οι φόβοι προκαλούν ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση σου. Αφέσου στο πάθος και δεν θα χάσεις.

Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικές στιγμές ερωτισμού και πόθου με το ταίρι σου, αφήνοντάς την ανασφάλεια στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι μια νέα γνωριμία που μπορεί να σου κόψει την ανάσα άμα τη εμφανίσει.  

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου στο να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιδιώκεις να επικρατεί ήρεμο κλίμα και να υπάρχουν ισορροπίες, καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και δύσκολα διαχειρίσιμος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να έχουν εξαιρετική εξέλιξη, καθώς φροντίζεις να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Πρόσεξε μόνο γιατί πιθανό είναι να καταπιέζεις ανάγκες και «θέλω» για να είσαι αρεστός. Αργά ή γρήγορα, όμως, αυτό θα εκτονωθεί με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Σήμερα η ανάγκη για συντροφικότητα είναι έντονη και σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι μια νέα γνωριμία, καθώς γοητεύεις με το ερωτικό σου ταπεραμέντο. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ζητήματα καθημερινότητας σε απασχολούν έντονα, καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που σου προκαλούν άγχος και νευρικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στους συναδέλφους σου, καθώς πιθανά ξεσπάσματά σου θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η καλύτερη μέθοδος εκτόνωσης είναι κάθε είδος άσκησης που μπορεί να σου αρέσει και να σε βοηθήσει να αποβάλεις την ένταση και τον εκνευρισμό. Παράλληλα ασχολήσου με τη σωματική υγεία και φρόντισε το σώμα σου για να μπορέσεις να έχεις την απαιτούμενη ενέργεια.

Σήμερα η γκρίνια μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλό είναι να την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κούραση της καθημερινότητας μπορεί να μη σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η διάθεσή σου είναι καλύτερη από ποτέ, καθώς νιώθεις γεμάτος αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με παρέες, τον/τη σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία. Στρέφεις την προσοχή σου σε ό,τι αφορά την τέχνη και καλλιτεχνικά γεγονότα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου μια κινηματογραφική θεατρική παράσταση. Πρόσεχε γιατί η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσει στον εγωκεντρισμό.

Σήμερα απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσει σαν αέρας φρεσκάδας  στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος, και αυτό μπορεί να φέρει πολλές νέες κατακτήσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι έντονη η διάθεσή σου να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς αυτό που θέλεις είναι να νιώσεις ασφάλεια. Η τρυφερότητα και η θαλπωρή που δίνουν τα οικεία σου πρόσωπα είναι καταλυτικές. Μνήμες του παρελθόντος και διάθεση για απολογισμό μπορεί να σε οδηγήσουν σε εσωστρέφεια. Σημαντικά θέματα ακίνητης περιουσίας ίσως να προκύψουν διαισθητικά. Μπορείς να αντιληφθείς τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των πραγμάτων.

Σήμερα η ανάγκη να έρθεις κοντά με το ταίρι σου είναι χαρακτηριστική και θα κάνεις τα πάντα για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθουν στη ζωή σου για να σου χαρίσουν τη ζεστασιά που αναζητάς.  

Τοξότης 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εστιάζεις στο να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς, καθώς η εξωστρέφεια είναι έντονο χαρακτηριστικό της ημέρας. Πιθανόν να επιλέξεις πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να συζητήσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Εμπορικές συμφωνίες ή θέματα δημοσίων σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο. Αξιοποίησε την ημέρα για μια κοντινή απόδραση που θα δώσει σημαντικές ανάσες από τη ρουτίνα και από ό,τι σου προκαλεί βαρεμάρα.

Σήμερα η διασκέδαση με κοντινά σου πρόσωπα και το ταίρι σου θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι μια νέα γνωριμία, καθώς γοητεύεις με την ευστροφία και το χιούμορ σου.  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σου προκαλούν ανασφάλεια. Προσπάθησε να είσαι λογικός στον τρόπο με τον οποίο ξοδεύεις χρήματα, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε περιττά έξοδα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να καταρτίσεις νέα σχέδια που θα δώσουν ανάσα στον προϋπολογισμό σου. Η κτητικότητα και η αδιαλλαξία που ενδεχομένως θα δείξεις στον/στη σύντροφό σου θα είναι αιτία για έντονες συγκρούσεις, γι’ αυτό καλό είναι να επικεντρωθείς στο να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα μαζί του.

Σήμερα ο αισθησιασμός απογειώνεται και μπορεί να χαρίσει υπέροχες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι μια νέα γνωριμία. Πρόσεξε όμως, γιατί η ανασφάλειά σου μπορεί να καθορίσει τη συμπεριφορά σου.  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκφράσεις άμεσα και με δυναμισμό όλα αυτά που σου λείπουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επιδιώκοντας την κάλυψη των αναγκών σου. Προσπάθησε μόνο να δώσεις χώρο στους γύρω σου για να εκφράσουν και τις δικές τους ανάγκες. Δεν θα διστάσεις να κινηθείς δυναμικά σε νέες συνεργασίες εάν θεωρήσεις ότι θα είναι αποδοτικές.

Σήμερα ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράσεις την ανάγκη σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, η έντονη κοινωνικότητα και ο δυναμισμός δεν αφήνουν περιθώρια και πολλοί θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπαίνεις σε μια διαδικασία έντονης εσωστρέφειας, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που αφορούν στο παρελθόν αλλά ακόμη δεν έχεις ξεπεράσει. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεις τρόπους να γειωθείς για να μπορέσεις να εξισορροπήσεις τη διάθεσή σου. Η ενασχόληση με καθημερινές υποχρεώσεις θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε αυτές και να απαλλαγείς από φόβους. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν, και αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο.

Σήμερα είναι κυρίαρχο για σένα να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να βιώσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, επιστροφές προσώπων του παρελθόντος θολώνουν τη σκέψη και ίσως να οδηγήσουν σε συναισθηματική υπερχείλιση. 

ζώδια Αυγούστουζώδιαζωδιακός κύκλος