Πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» ξεσπά: Ήταν μία τεράστια υπερβολή - Δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό
NewsroomΟ Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» και σχολίασε το γεγονός ότι κάποιοι συνέδεσαν τον ρόλο του με τον serial killer της Κύπρου.
«Ήταν μία τεράστια υπερβολή και δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό! Από πού κι ως πού να εμπνεύστηκε, όπως είπαν κάποιοι, ο serial killer της Κύπρου, από τον «Ορφέα» και να πήρε στοιχεία από αυτόν; Αφού αυτά τα έκανε δύο και τρία χρόνια πριν καν προβληθεί η σειρά! Ανοησίες και δεν δίνω βάση πλέον. Το τόσο, έγινε τόσο…», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.
Παράλληλα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στη νέα εβδομαδιαία σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο από το κανάλι του Φαλήρου.
«Φέτος, θα είμαι στον ΣΚΑΪ, στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Όχι στις "8 λέξεις", αλλά σε ένα άλλο σίριαλ εβδομαδιαίο, που δεν μπορώ να ανακοινώσω ακόμα τον τίτλο. Θα παίζεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Είναι μία ωραία σειρά όπου και πάλι υποδύομαι έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Κάπως περίεργο», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Όχι, δεν θα κάνω τον δολοφόνο. Αλλά ίσως τύχει να σκοτώσω. Όχι από μίσος, δεν θα έχει μένος ο ρόλος μου. Θα γίνουν πολλές συγκρούσεις. Όμως δεν θα έχει σχέση με τον Ορφέα του "Τατουάζ"».
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες