Lifestyle|15.08.2019 12:02

Τα ζώδια σήμερα (Πέμπτη 15 Αυγούστου): Επιστροφή στην οικογένεια

Newsroom

Η Σελήνη στο εγκεφαλικό ζώδιο του Υδροχόου σας κάνει επιφυλακτικούς. Βλέπει τις συναισθηματικές καταστάσεις λογικά, αλλά μπορεί να καταλήξει σε αστάθεια.

Υπάρχει μία εσωτερική ένταση όσον αφορά την επιλογή που πρέπει να κάνει, στο τι είναι πιο σημαντικό για την προσωπική της επιθυμία. Μπορεί να προτιμά να διοχετεύσει την συναισθηματική ενέργειά της σε πνευματικές αναζητήσεις. Επίσης, αναζητά την παρέα των φίλων για συναισθηματική ικανοποίηση. Γαλουχεί τους άλλους εκτιμώντας την ευφυΐα τους και αποδέχεται τις ιδιοτροπίες τους.

Κάποιες φορές, πάλι, γίνεται μελοδραματική και αφήνει τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους, χωρίς να αντιδρά! Μας δίνεται η δυνατότητα να πετύχουμε κάτι εντελώς καινούργιο στο μέλλον και να εκδηλώσουμε περισσότερη συμπόνια απέναντι στους άλλους ανθρώπους γύρω μας. Η Πανσέληνος αυτή φέρνει αποκαλυπτικά οράματα. Κάποιες ξαφνικές ιδέες θα μπορούσαν να μας προσφέρουν εναλλακτικές στα προβλήματά μας.

Κυρίως επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να τις επηρεάζουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον τρόπο που θα εκφράσεις τις σκέψεις σου, καθώς μπορεί να είναι έντονα νευρικός και αυτό να δημιουργήσει συγκρουσιακή διάθεση. Σημαντικό είναι για σένα το να καλύψεις τις ανάγκες σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγεί στο να γίνεσαι υποκειμενικός και να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα ή διάθεση για να αφουγκραστείς τις ανάγκες των γύρω σου που είναι σημαντικοί για εσένα.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους, αυτό όμως μπορεί να έρχεται σε αντιδιαστολή με επαγγελματικές υποχρεώσεις που σου τρώνε χρόνο και σου προκαλούν νευρικότητα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός και επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τη διάθεσή σου. Η ένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσει σε ρίξεις.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος, καθώς δείχνεις να αντιδράς με απότομο τρόπο και αυτό να προκαλεί συγκρούσεις. Η ανάγκη για διασκέδαση και ανεμελιά είναι χαρακτηριστική και μπορεί να σε οδηγήσει στο να αφήσει στην άκρη όποια κατάσταση και αν σε προβληματίσει. Μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Βρες τη χρυσή τομή με τα πρόσωπα που ενδιαφέρεσαι να έχεις δίπλα σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως και πιθανό είναι να δρομολογήσει τις εξελίξεις σε ότι αφορά απαιτήσεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές συμφωνίες που επηρεάζουν τον προϋπολογισμό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον τρόπο διαχείρισης καθώς ο εκνευρισμός και η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στα όποια σχέδια σου. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να μείνεις αμετακίνητος στη θέση σου καθώς αυτό δεν ευνοεί την εξέλιξη των υποθέσεων που σε ενδιαφέρουν.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονά σου σε καλεί να δεις καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να κάνεις κινήσεις επιδιώκοντας να λύσεις ζητήματα και παρεξηγήσεις, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να περιορίσεις την οξύτητα που μπορεί να δημιουργηθεί λόγω της δικής σου νευρικότητας. Μόνο εμπόδια θα προκύψουν από αυτή σου τη συμπεριφορά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Δείξε τη διάθεση να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, εξέφρασε αυτά που έχεις ανάγκη, παράλληλα όμως δείξε το ενδιαφέρον σου για τις δικές του ανάγκες και κάνε χωρίς δισταγμό βήματα που θα βοηθήσουν στη λήξη των εντάσεων.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα - Υδροχόο οδηγεί στο να επικεντρωθείς στη δουλειά και σε ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και σου δημιουργούν άγχος. Είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχεις αναλάβει και να λειτουργούν πιεστικά, προσπάθησε όμως να συγκεντρωθείς και να αποφύγεις πιθανά λάθη που δεν θα ευνοήσουν την εξέλιξη. Η ανάγκη να απομονωθείς από όλους έρχεται σε αντιδιαστολή με την καθημερινότητα και την κούραση. Πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν, οι απότομες αντιδράσεις σου μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου σε προσανατολίζει. Είναι σημαντικό αυτό να γίνει αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις, καθώς η ερωτική διάθεση και υπερένταση μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικό κλίμα που μόνο λύσεις δεν θα δώσει. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, και αυτό μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή για να μην προκληθούν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και την καριέρα. Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρώσεις κύκλους καταστάσεων που δεν έχουν κάτι παραπάνω να σου προσφέρουν. Η ανάγκη αυτοπροβολής είναι έντονη και μπορεί να διαμορφώσει συγκρουσιακό κλίμα με πρόσωπα της οικογένειας. Προσπάθησε να βρεις τη μέση οδό για να κρατήσεις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η ένταση και οι ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου σε προσανατολίζει σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Είναι θετικό ότι η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη, και αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις μετωπικές συγκρούσεις. Πρόσεξε μόνο γιατί πιθανός εκνευρισμός και ο αυθορμητισμός θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ανατροπές σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις δεν αποκλείονται.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως. Η ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης κάνουν την εμφάνιση τους, παράλληλα όμως ενστικτωδώς μπορείς να οδηγηθείς σε λύσεις επωφελείς για εσένα. Πρόσεξε μόνο να μην μπεις στη διαδικασία συγκρούσεων. Γεγονός είναι ότι θέλεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη διαχείριση του εισοδήματός σου, και αυτό γίνεται σαφές. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο πάθος και στον αισθησιασμό, και μην αφεθείς την καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονά σου με τον Λέοντα σε καλεί να δεις ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος καταστάσεων, καθώς δεν αποκλείεται να θεωρείς ότι οι ανάγκες σου δεν ικανοποιούνται. Σημαντικό είναι να αποφύγεις επιθετικές διαθέσεις και συγκρούσεις, αφού ο τρόπος που αντιδράς θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Πιθανές συμφωνίες για νέες συνεργασίες ίσως να ανατραπούν, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου δεν αποκλείεται να εντείνει τον συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια, καθώς έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν ή ζητήματα της δουλειάς και της καθημερινότητας που σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Για να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση, θα πρέπει να ισορροπήσεις και να διαχειριστείς τις ευαισθησίες σου που πιθανά θολώνουν τη σκέψη. Σχέδια για καθημερινά ζητήματα μπορεί να αλλάξουν ριζικά, καθώς οι ανατροπές είναι πιθανές. Πιθανή είναι και η ένταση μαζί με αυτές γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

ζωδιακός κύκλοςζώδια Αυγούστουζώδια