Δύσκολες ώρες για ηθοποιό του Game of Thrones - Πρόνοια της πήρε το παιδί
NewsroomΔύσκολες στιγμές περνάει η Josephine Gillan, η οποία υποδυόταν την πόρνη στο «Game of Thrones», καθώς η πρόνοια της πήρε το παιδί.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter, είχε αφήσει το μωρό της σε μια φίλη της, αφού εκείνη έκανε θεραπεία για την επιλόχειο κατάθλιψη. Όταν η αστυνομία και η πρόνοια μπήκαν στο σπίτι της φίλη της ηθοποιού, εκείνη ζητούσε να μην το πάρουν και οι Αρχές την απείλησαν με φυλάκιση.
«Η φίλη μου παρακαλούσε, αλλά την απείλησαν με φυλάκιση αν δεν παρέδιδε το μωρό μου. Άρρωστοι, διεστραμμένοι υπάλληλοι της πρόνοιας προσπαθούν να καταστρέψουν ζωές και να χωρίσουν ένα μωρό από τη μητέρα του, που δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Απήγαγαν το μωρό μου», επισημαίνει η γνωστή ηθοποιός στα social media.
Παράλληλα, η Josephine Gillan κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια καθώς πλέον δεν εργάζεται.
- Το απόλυτο αδιέξοδο με τα αγροτικά μπλόκα: Η κυβέρνηση λέει «όχι» σε επτά αιτήματα - «Είναι ανέφικτα»
- Η Ουκρανία έπληξε με drones τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο
- Η μαύρη Παρασκευή: 45 χρόνια από τον εφιάλτη που έκαψε την Αθήνα στην καρδιά των Χριστουγέννων
- Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά