Lifestyle|20.11.2018 14:09

«La Banda»: Τι έγινε στην τελευταία οντισιόν (pics)

Αλέξης Μίχας

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υποψηφίους για το ολοκαίνουργιο μουσικό πρόγραμμα του Open. Η Ελένη Φουρέιρα, ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Θοδωρής Μαραντίνης τους υποδέχθηκαν με πολύ καλή διάθεση για να τους ακούσουν.

Και όχι μόνο τη φωνή τους, αλλά και το όνειρό τους για μια καριέρα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία. Οι τρεις Έλληνες τραγουδιστές έκαναν αρκετές ερωτήσεις στους υποψηφίους και μετά τους άκουσαν ακαπέλα αξιολογώντας τις φωνητικές τους δυνατότητες. Για ακόμη μία φορά από την οντισιόν πέρασαν εξαιρετικά καλές φωνές.

Σκοπός του νέου τάλεντ σόου, που έρχεται στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Open, είναι να στήσει το νέο μουσικό γκρουπ το οποίο θα αφήσει έντονο το στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία. Η ιδιαιτερότητα που κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον και ανατρεπτικό είναι η συνεχής αλληλεπίδραση των διαγωνιζομένων με τους θαυμαστές τους και το κοινό.

Για να φτάσει όμως ο κάθε διαγωνιζόμενος στους κορυφαίους που θα διαμορφώσουν το γκρουπ, δεν φτάνουν μόνο η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν από μια σειρά δοκιμασιών σε όλα τα επίπεδα και θα κριθούν όχι μόνο με βάση τη φωνή τους, αλλά συνολικά ως καλλιτέχνες. Στην πρώτη φάση του τάλεντ σόου οι τελικοί υποψήφιοι που θα επιλεγούν διαγωνίζονται μεμονωμένα μπροστά στο κοινό.

Στη συνέχεια το κοινό, ψηφίζοντας μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή (application), δίνει την ευκαιρία στον διαγωνιζόμενο της επιλογής του να περάσει το πρώτο εμπόδιο και να βρεθεί απέναντι στην κριτική επιτροπή. Ακολουθεί μια σειρά δοκιμασιών, από μαθήματα φωνητικής και χορογραφίας μέχρι σκηνοθεσίας. Στην πορεία οι υποψήφιοι μέσω της γνωστής διαδικασίας της αποχώρησης θα μειώνονται. Μέχρι τους τελικούς, όπου και θα δημιουργηθεί η νέα αγορίστικη μπάντα.

Το έπαθλο

Τους νέους τραγουδιστές που θα απαρτίσουν το νέο μουσικό ανδρικό συγκρότημα της Ελλάδας περιμένει το ποσό των 50.000 ευρώ αλλά και ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Ελένη ΦουρέιραLa BandaΘοδωρής ΜαραντίνηςOpen TV