Lifestyle|16.08.2019 13:26

Άσλεϊ Γκράχαμ: Το plus size μοντέλο και η ανακοίνωση που ξάφνιασε το Instagram

Newsroom

Το γνωστό plus size μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ (Αshley Graham) ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα γίνει μαμά και οι followers της έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα σε εκείνη και τον σύζυγό της. Η Γκράχαμ και ο Τζάστιν Έρβιν (Justin Ervin), ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί αγκαλιασμένοι σε ένα video που «ανέβηκε» στον λογαριασμό του μοντέλου στο Instagram.  

Η 31χρονη Γκράχαμ είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από τα media για αρκετούς μήνες, ενώ ακόμα και στο Instagram στο οποίο είναι αρκετά ενεργή, κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το βίντεο είδαν πάνω από 1,5 εκατομμύριο χρήστες, που δεν έκρυψαν την έκπληξή τους.

T
T

Η Άσλεϊ Γκράχαμ είναι το πιο διάσημο plus-size μοντέλο στη βιομηχανία της μόδας και στόχος της - όπως δηλώνει σε κάθε δημόσια ομιλία της - είναι όλες οι γυναίκες να αισθάνονται πιο σίγουρες για το σώμα τους. Μάλιστα η ίδια έχει δημιουργήσει σειρά μαγιό για γυναίκες με καμπύλες σε συνεργασία με το brand Swimsuits For All. Η ακτιβίστρια Γκράχαμ δεν «κολλάει» πουθενά. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Marie Claire, έχει δηλώσει ότι θα επιθυμούσε να πάρει μέρος στην επίδειξη μόδας της Victoria's Secret, εάν η εταιρεία αποφάσιζε να συμπεριλάβει plus size μοντέλα στις επιδείξεις της.

T
Άσλεϊ Γκράχαμεγκυμοσύνη