Lifestyle|17.08.2019 12:49

Χάλι Μπέρι: Έγινε 53 και γιόρτασε με βρεγμένο μπλουζάκι στο Instagram (pic)

Newsroom

Η ηθοποιός Χάλι Μπέρι (Halle Berry) γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της με μια ανάρτηση στο Instagram που προκάλεσε πολλά σχόλια και δεκάδες ευχές. Η όμορφη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στο Instagram, μάλιστα δημοσιεύει συχνά βίντεο με συμβουλές διατροφής και γυμναστικής παρέα με τον personal trainner της. Η πρωταγωνίστρια του «John Wick 3» πόζαρε με βρεγμένο μπλουζάκι και χωρίς στηθόδεσμο γιορτάζοντας την είσοδό της στο...«no bra club».

Μερικές από τις συναδέλφους της Μπέρι, όπως η Βαϊόλα Ντέιβις και η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έστειλαν θερμές ευχές στην φίλη τους αφήνοντάς της μηνύματα στη σελίδα, ενώ ο Αρσένιο Χολ της άφησε απλά μερικά emoji σε σχήμα σαμπάνιας. Η ηθοποιός, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε διαγωνισμούς ομορφιάς, είναι η πρώτη και μοναδική Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που έχει κερδίσει το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Έχει επίσης κερδίσει το Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερης Ηθοποιού το 2005 για την ταινία «Catwoman» και παρέλαβε η ίδια το βραβείο, κάτι που γίνεται σπανίως.

T

Η Μπέρι ήταν παντρεμένη με τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις και με τον τραγουδιστή-στιχουργό Έρικ Μπενέτ. Έχει μια κόρη από την σχέση της με το μοντέλο Γκάμπριελ Όμπρι και έναν γιο από την σχέση της με τον ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνες. Δείτε την ανάρτηση για τα γενέθλιά της τα οποία ήταν στις 14 Αυγούστου.

T
T
T

Χάλι Μπέριγενέθλια