Lifestyle|18.08.2019 15:27

Τα ζώδια της εβδομάδας (18-24/8) από τη Βίκη Παγιατάκη: Διαχειριστείτε τη βιασύνη και τη ζήλια

Newsroom

Eβδομάδα-ορόσημο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή για δύο ζωδιακές ομάδες. Τη σταθερή και τη μεταβλητή. Η πρώτη, στις 18, τυπικά αφήνει πίσω της έναν έντονο, πλούσιο σε γεγονότα, συναισθήματα και εμπειρίες κύκλο, που ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου. Μικρές ή μεγαλύτερες «εύνοιες» ξεκινούν για Ταύρους και Σκορπιούς, και λιγότερες για Λέοντες και Υδροχόους. Ένας κύκλος αρχίζει για τη δεύτερη ομάδα, με πιο ευνοημένη την Παρθένο, αλλά σε φάση εγρήγορσης και προσοχής μπαίνουν περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Με σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις έρχεται η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές γίνονται στον τομέα που σχετίζεται με τη φυσική κατάσταση και τα επαγγελματικά. Ο Ερμής, σε μια ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση, συμβάλλει στο να έχετε έμπνευση και δημιουργικές ιδέες, ενώ διευκολύνει θέματα της καθημερινότητας. Σε καλό δρόμο ταξίδια, μετακομίσεις, συμφωνίες, ρυθμίσεις εντύπων, εγγράφων, σπουδές και νέες γνωριμίες. Εως την Τρίτη είναι κάπως πιο ισχυρή η εύνοια σε οικονομικά και συμφέροντα, όπως και στα αισθηματικά. Σε όλους τους τομείς, όμως, το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει ιδιαίτερη δυναμική.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ 

Αν και παραμένει ο Ερμής που σας κάνει... αντιπολίτευση και αλλάζει, καθυστερεί ή μπερδεύει ραντεβού, ωράρια, λογαριασμούς και έγγραφα πάσης φύσεως, υπάρχουν και καλά νέα. Από την Κυριακή 18 κιόλας μπορείτε να πείτε το... επιτέλους τέλος. Μάλιστα, αυτό το τέλος αφορά στο μεταβατικό, αβέβαιο και όχι εύκολο διάστημα που ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου. Από την Τετάρτη και μετά -και φυσικά και στην ερχόμενη- θα αρχίσετε να απολαμβάνετε την εύνοια της Αφροδίτης. Οικονομικά, περιουσιακά, όπως και οι σχέσεις και τα αισθηματικά, εξυπηρετούνται καλύτερα από κει και μετά. Στις συμφωνίες, τις μετακομίσεις και στα ταξίδια ακόμα πιο προσεκτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αλλαγή σκηνικού αναγγέλλει αυτή η εβδομάδα. Κυριακή 18 ο Αρης - πίεση, προσπάθεια, ανταγωνισμός, ζήλεια και γκρίνια- παίρνει θέση στην Παρθένο. Οργανωθείτε, λοιπόν, καλύτερα, βάλτε σειρά προτεραιότητας και ξεκινήστε με αυτά που πρέπει να προηγηθούν. Προσοχή, όμως, μήπως από βιασύνη και επιπολαιότητα βάλετε μπροστά το... κάρο και πίσω το άλογο. Εως και την Τρίτη συμφέρει να κυνηγήσετε θέματα οικονομικά, περιουσιακά και επαγγελματικά. Αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε γενικότερα τις σχέσεις σας. Πιο προσεκτικά, όμως, σε όλα αυτά από Τετάρτη και μετά.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Με δύο νέες πλανητικές βοήθειες προς εσάς έρχεται η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, πράγμα που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών αλλά και των σχεδίων σας. Στις 18 ο Άρης περνά από τον Λέοντα στην Παρθένο, αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για εποικοδομητικές αλλαγές και ξεκινήματα. Την 21η αρχίζει να σας στέλνει την εύνοιά της και η Αφροδίτη. Σύσφιξη σχέσεων - φιλικών, κοινωνικών, επαγγελματικών, αλλά και δυνατότητα να βελτιώσετε τον γάμο και την αισθηματική σας σχέση. Ένα μικρό... ανάχωμα στα χτυπήματα του Κρόνου. Πιο «ελεύθεροι» από αυτόν εσείς του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου τώρα.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Χρόνια πολλά και καλά. Στις 22 κλείνει για φέτος ο κύκλος των γενεθλίων και στις 23 περνάμε στο ζώδιο της Παρθένου. Ένα περίπου... ανεκδιήγητο για τα γεγονότα, τα συναισθήματα και τις διαπιστώσεις διάστημα τυπικά τελειώνει στις 18. Φυσικά, ακόμα και σε αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρχουν κάποια παρελκόμενα, αλλά έχει καλό υπόβαθρο για να προχωρήσουν τα πράγματα πιο εύκολα και πιο ικανοποιητικά. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να μπορέσετε να ενεργήσετε προς όφελός σας, αλλά και για ικανοποίηση. Εργασία, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, αγοραπωλησίες, οικονομικά και αισθηματικά σε πιο ευνοϊκή τροχιά. Με λίγη προσπάθεια επιτυγχάνετε πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Χρόνια πολλά και καλά για τους πρώτους του ζωδίου σας που φέτος ξεκινάει στο ξημέρωμα της 23ης. Στις 18 στο ζώδιό σας εισέρχεται ο Αρης και την 21η η Αφροδίτη. Όπως αντιλαμβάνεστε, η «δράση» ξεκινά νωρίς. Μάλιστα, ορισμένοι από σας θα πέσετε σε αυτή με το... κεφάλι. Από τις 18 έως και τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη είναι ένα έντονο μεταβατικό διάστημα, καθώς ένας κύκλος για κάποιους ανοίγει, ενώ για κάποιους άλλους κλείνει. Ασφαλώς και χρειάζεται να μην αφήσετε το άγχος να σας κυριεύσει, γιατί οι συνθήκες προσφέρονται για επιτυχία. Το μέσον της εβδομάδας ευνοεί εργασία, οικονομικά και σχέσεις. Διαχειριστείτε τη βιασύνη και τη... ζήλια.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Παρότι οι πλανητικές αλλαγές διαφοροποιούν κάπως το σκηνικό της προτελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου, αυτό παραμένει σχετικά ευνοϊκό για σας. Στις 23, μάλιστα, έχουμε και τη ζωδιακή αλλαγή. Περνάμε από τον Λέοντα στην Παρθένο. Στο ζώδιο αυτό στις 18 περνά ο Αρης και την 21η η Αφροδίτη. Προεργασίες, προετοιμασίες και οργάνωση εν όψει μιας στροφής στα επαγγελματικά και τα πιο καθημερινά. Σαφώς η εβδομάδα αυτή είναι πιο βατή, πιο ευχάριστη και πιο αποδοτική συγκριτικά με την επόμενη, και αυτό θα φανεί περισσότερο από την Τετάρτη και μετά και προς το τέλος της. Μάλιστα, από 18-21 η φιλία αποδεικνύεται πολύτιμη και βοηθά και στα αισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Αύγουστος οδεύει προς το τέλος του και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μειωθούν το άγχος και η πίεση όπως και τα διάφορα ανατρεπτικά απρόοπτα. Ένα μεταβατικό πιεστικό και ρευστό διάστημα που ξεκίνησε γύρω στις 2 Ιουλίου στις 18 κλείνει τυπικά, αλλά μπορεί ακόμα και σε αυτήν την εβδομάδα να υπάρχουν κάποιες «ουρές» προβλημάτων. Έίναι, βλέπετε, ο Έρμής που και αυτή την εβδομάδα σάς κάνει... νερά και οφείλετε μια μεγαλύτερη προσοχή σε: Συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως, κανονισμούς, μετακομίσεις και παιδιά. Από την Τετάρτη, όμως, και μετά μπαίνουν σε πιο ευνοϊκή φάση οικονομικά, σχέσεις και αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ασφαλώς και υπάρχει ακόμα ο Δίας σαν μια ομπρέλα προστασίας για το χειρότερο -τώρα ευνοεί περισσότερο εσάς του δεύτερου δεκαημέρου-, αλλά δεν... καθαρίζει για όλα. Η εβδομάδα αυτή ξεκινά ένα πιο απαιτητικό και κουραστικό διάστημα που θα συμπεριλάβει και τον Σεπτέμβρη και, όπως αντιλαμβάνεστε, θα απαιτηθούν προσοχή, συγκέντρωση και ψυχραιμία. Υπάρχει ακόμα, όμως, έως τις 28 ευνοϊκός ο Έρμής που θα συμβάλει θετικά -μέσω έξυπνων ιδεών, συνδυασμών και πληροφόρησης- στο να ξεμπλοκάρετε πράγματα και καταστάσεις. Μάλιστα, έως και την Τρίτη είναι βοηθητική και η Αφροδίτη για σχέσεις και οικονομικά

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου αυτή και, όπως φαίνεται, σας φέρνει κάποια μικρά αλλά ουσιαστικά δώρα. Αυτό θα αρχίσετε να το διαπιστώνετε από το μέσο της εβδομάδας και μετά, και φυσιολογικά και στην επόμενη. Στις 18 ο Αρης αρχίζει να σχηματίζει ένα θαυμάσιο τρίγωνο με το ζώδιό σας, ενισχύοντας τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση να κάνετε εποικοδομητικές κινήσεις και αλλαγές προς τα εκεί που χρειάζεται. Από την 21η στο πλευρό σας και η Αφροδίτη για να φροντίζει τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και τη... δημοφιλία σας στο επαγγελματικό και κοινωνικό πεδίο. Ενα χεράκι σαφώς θα βάλει και στις σχέσεις και τα ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, και ναι μεν είναι πιθανόν να μην μπορέσει να σας αφαιρέσει την πίεση και τους προβληματισμούς, αλλά σίγουρα θα μειωθούν αρκετά. Τυπικά στις 18 κλείνει ένας όχι τόσο βατός, εύκολος και ξεκούραστος κύκλος που ξεκίνησε γύρω στις 2 Ιουλίου, αλλά υπάρχει ακόμη ο Ερμής κόντρα σας που θα σας ψιλοταλαιπωρήσει. Απαιτείται, λοιπόν, και σε αυτή την εβδομάδα συγκέντρωση και προσοχή σε ό,τι λέτε, συμφωνείτε, διαφωνείτε, καταγγέλλετε, γράφετε ή υπογράφετε. Ακόμα σε ταξίδια, μετακομίσεις, έντυπα και έγγραφα, σπουδές και παιδιά. Από Τετάρτη σταδιακά και μετά σε ουδέτερη τροχιά -και όχι πια αρνητική- οικονομικά και σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θέτει καινούργια δεδομένα και εσείς θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να μπορέσετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Στις 18 ο Αρης, στις 21 η Αφροδίτη και στις 23 ο Ηλιος έρχονται απέναντί σας στην Παρθένο. Οι πλανητικοί συνδυασμοί που δημιουργούνται φέρνουν σε πρώτη θέση συνεταιρισμούς, συμπράξεις, τον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση, αλλά 
και τους ανταγωνιστές σας και τη συμπεριφορά τους. Υπάρχει ανάγκη να προσεγγίζετε καθετί ρεαλιστικά και όσο γίνεται πιο αντικειμενικά -και σίγουρα όχι με ροζ γυαλιά- για να αποφευχθούν λάθη. Από τώρα αρχίζει να φαίνεται με ποιους μπορείτε να συμπορευτείτε.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΚΡΙΟΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή,  Σάββατο και Κυριακή
ΤΑΥΡΟΣ: 18 Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δευτέρα, Τρίτη, Σάββατο 24
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή 18 έως το απόγευμα, Τετάρτη,  Πέμπτη και Παρασκευή
ΛΕΩΝ: Από το βραδάκι Κυριακής, Δευτέρα, Τρίτη, Σάββατο
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι
ΖΥΓΟΣ: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή έως το μεσημέρι, Τετάρτη,  Πέμπτη και Παρασκευή
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από Κυριακή  βραδάκι, Δευτέρα,  Τρίτη, Σάββατο
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή και από Τετάρτη  έως Παρασκευή μεσημέρι

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

ΚΡΙΟΣ: ~ ΤΑΥΡΟΣ: ~ ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή από το απόγευμα  και μετά, Δευτέρα και Τρίτη
ΛΕΩΝ: Τετάρτη, Πέμπτη έως βραδάκι Παρασκευής
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή και από Παρασκευή  μεσημέρι έως Κυριακή 25
ΖΥΓΟΣ: Από Κυριακή  μεσημέρι έως και Τρίτη
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή και από Παρασκευή  μεσημέρι έως και Κυριακή 25
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Κυριακή μεσημέρι έως και Τρίτη
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από Τετάρτη έως Παρασκευή βραδάκι
ΙΧΘΥΕΣ: Από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και την Κυριακή

ζωδιακός κύκλοςζώδιαζώδια Αυγούστου