Lifestyle|25.08.2019 11:41

Μέγκαν Μαρκλ: Ο Άρτσι απέκτησε τρίτη νταντά - Στοιχήματα για το πόσο θα αντέξει

Newsroom

Φήμες από το περιβάλλον του παλατιού θέλουν τη δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ να είναι δύστροπη με το προσωπικό από την πρώτη μέρα που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Μέσα στους πρώτους έξι μήνες απέλυσε την προσωπική της γραμματέα και οδήγησε σε παραίτηση την έμπιστη σύμβουλο της βασίλισσας Σαμάνθα Κόεν. Σειρά πήραν οι δύο πρώτες νταντάδες του μικρού Άρτσι, με τη δούκισσα να χαρακτηρίζεται υπερπροστατευτική και παράλογα απαιτητική. Η πρώτη νταντά απολύθηκε «λόγω έλλειψης επαγγελματισμού», ενώ η δεύτερη είχε προσληφθεί μόνο για νυχτερινές βάρδιες.

Μετά από μεγάλη έρευνα, φαίνεται πως το ζεύγος Μέγκαν-Χάρι μόλις προσέλαβε τρίτη νταντά, η οποία συνόδευσε την οικογένεια στις διακοπές στη Νίκαια της Γαλλίας. Οι παπαράτσι «συνέλαβαν» τη νέα νταντά του Άρτσι να επιβιβάζεται στο ιδιωτικό τζετ με το οποίο η οικογένεια αναχώρησε από τη νότια Γαλλία.

Η νέα νταντά του Άρτσι είναι Αφροαμερικανή και λένε ότι μοιάζει με τη 62χρονη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ. Πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Sun πως η τρίτη νταντά του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ «προσαρμόστηκε στην οικογένεια πολύ καλά» και πρόσθεσε πως αν και η Μέγκαν είναι μια μαμά που θέλει να έχει ενεργή συμμετοχή στο μεγάλωμα του παιδιού της, η νέα νταντά ήταν για την οικογένεια «θεόσταλτη».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως η νέα νταντά τα πηγαίνει περίφημα με τον Άρτσι και τον λατρεύει, ενώ η Μέγκαν και ο Χάρι είναι ικανοποιημένοι μαζί της. Η νταντά του μικρού γαλαζοαίματου δεν θα κατοικεί με την οικογένεια στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, αλλά αναμένεται να την συνοδεύσει στο επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό, που θα πραγματοποιήσει η οικογένεια τον επόμενο μήνα.

 
T