Lifestyle|26.08.2019 15:51

Σύνοδος G7: Viral «γλέντι» με το βλέμμα της Μελάνια στον Τζάστιν Τριντό (pic)

Newsroom

«Ματάκια» έκανε η Μελάνια Τραμπ στον Τζάστιν Τριντό στη Σύνοδο Κορυφής των G7 σύμφωνα με τους χρήστες των social media που «απογείωσαν» με τις αναρτήσεις τους το hashtag #MelaniaLovesTrudeau

Χθες το βράδυ, κατά την ώρα της κλασικής ομαδικής φωτογραφίας με τους ηγέτες των 7 χωρών της συνόδου να στήνονται μπροστά σε ένα μαγευτικό σκηνικό για να φωτογραφηθούν χαμογελαστοί, τις φωτογραφικές εντυπώσεις έκλεψαν ο Τζάστιν Τριντό και η Μελάνια Τραμπ. 

Στο κέντρο της εικόνας βρίσκονταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μπριζίτ. Στα δεξιά της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας βρισκόταν ο Ντόναλντ Τραμπ με την Μελάνια, ακολουθούμενη από τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό και τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε με την σύζυγό του. Από την άλλη πλευρά, δίπλα στον Μακρόν βρισκόταν η Άνγκελα Μέρκελ. 

(AP images)

Μετά τον αδέξιο ασπασμό του Ντόναλντ Τραμπ με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, οι φωτογράφοι κατέγραψαν τις περιπτύξεις αβροφροσύνης του Τζάστιν Τριντό με τη Μελάνια Τραμπ. Σε μια φωτογραφία μάλιστα η Μελάνια τον κοιτά με βλέμμα λατρείας και ενθουσιασμού. Το ενσταντανέ σκανδάλισε τους χρήστες του Twitter, κάποιοι από τους οποίους θυμήθηκαν ένα αντίστοιχο βλέμμα της κόρης του Τραμπ, Ιβάνκα, προς τον Τριντό. 

T
T
T
T
T

T
T
T
T

Μελάνια ΤραμπΝτόναλντ ΤραμπG7Τζάστιν Τριντό