Lifestyle|20.11.2018 14:11

Γιώργος Λιάγκας: «Στεναχωριέμαι που ο ΑΝΤ1 είναι 4ο κανάλι»

Newsroom

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι παρουσιαστής με συμβόλαιο, αλλά χωρίς εκπομπή. Ο ΑΝΤ1 δεν τον έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του μέχρι στιγμής, αλλά δεν τον αποδεσμεύει κιόλας, καθώς δεν επιθυμεί να τον δει σε κάποιο άλλο κανάλι. Μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή με τη Μάρτζυ Λαζάρου στον Party fm, ο παρουσιαστής «άνοιξε» ξανά το κεφάλαιο «ANT1». 

«Αν ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάποια εκπομπή για εμένα, μετά τον Ιανουάριο, όπως έλεγε στη συνέντευξη τύπου δε θα αποδειχθεί ότι ο ΑΝΤ1 έλεγε ψέματα; Γιατί έχετε δεδομένο ότι αποκλείεται το κανάλι να λέει ψέματα; Αν δε μου δώσει εκπομπή τον Ιανουάριο τελικά δε θα με έχει αδικήσει;», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής.

Λίγα λεπτά αργότερα, ξεκίνησε να περιγράφει όλα όσα ακολούθησαν από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και αφορούν στη συνεργασία του με τον σταθμό. «Έστειλα πάρα πολλά e-mails με τα οποία ζητούσα δουλειά. Ή σε περίπτωση που δεν υπήρχε δουλειά ζητούσα να με αποδεσμεύσουν. Ζήτησα σε περίπτωση που δεν υπήρχε δουλειά, αποδέσμευση. Να χωρίσουμε τα τσανάκια μας. Οι υπεύθυνοι μου ζήτησαν μια διορία κάποιων ημερών – εβδομάδων για να μου απαντήσουν. Και μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν», τόνισε ο παρουσιαστής.

Ωστόσο, δεν δίστασε να σχολιάσει τα χαμηλά νούμερα που κάνει φέτος το κανάλι του Αμαρουσίου. «Ο ΑΝΤ1 φέτος δεν πάει καλά, στεναχωριέμαι που είναι τέταρτο κανάλι. Δεν του αξίζει. Ο ΑΝΤ1 πρέπει να είναι 1ος-2ος. Εγώ δεν έχω δουλέψει στον ΑΝΤ1 που είναι τέταρτος εγώ είχα μάθει αλλιώς. Κι ένας παρουσιαστής και μια εκπομπή έχουν διαφορετική δυναμική σε ένα σταθμό που είναι 1ος και διαφορετική δυναμική σε ένα σταθμό που είναι 4ος. Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να είσαι πρώτος».

παρουσιαστήςΑΝΤ1Γιώργος Λιάγκας