Lifestyle|22.06.2020 17:49

MTV VMAs 2019: Η γκάφα του Τραβόλτα με μια drag queen και οι νικητές (vid)

Newsroom

Μία από τις πιο λαμπερές βραδιές για την παγκόσμια μουσική, η απονομή των Βραβείων MTV VMA 2019 πραγματοποιήθηκε στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου και ήταν όλοι... εκεί. Μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας έδωσαν το παρών στα βραβεία MTV VMAs, τα οποία ήταν φέτος «γυναικεία υπόθεση». 

Taylor Swift, Billie Eilish, Ariana Grande, Camila Cabello και Cardi B βραβεύτηκαν με την Arianna Grande να βρίσκεται στο Μάντσεστερ για να δώσει συναυλία στο Pride και την Billie Eilish να βρίσκεται στη Ρωσία για live. Μεγάλος νικητής ήταν και το κομμάτι «Old Town Road» των Lil Nas και Billie Ray Cyrus που πήρε δύο βραβεία και έχει ξεπεράσει την επιτυχία ακόμα και του «Despacito».

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η ομιλία της Taylor Swift για την ισότητα και η εμφάνιση της Miley Cyrus με το νέο της τραγούδι «Slide Away», το οποίο σχετίζεται με τον  πρόσφατο χωρισμό της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ.

 

Ο Τζον Τραβόλτα έκανε πάλι το θαύμα του - Μπέρδεψε την Σουίφτ με μια drag queen

Παρουσιάζοντας το βραβείο για το Βίντεο κλιπ της Χρονιάς, ο 65χρονος πρωταγωνιστής του Pulp Fiction, Τζον Τραβόλτα φαίνεται να απλώνει στιγμιαία το αγαλματάκι προς τη μεριά μιας drag queen που είχε ανέβει στη σκηνή πριν από τη νικήτρια, την Τέιλορ Σουίφτ, και η οποία μοιάζει αρκετά φυσιογνωμικά με την ποπ τραγουδίστρια. Συνειδητοποιώντας σχεδόν αμέσως το λάθος του, ο Τραβόλτα «μάζεψε» το βραβείο που είχε τείνει προς την μεριά της Τζέιντ Τζολί, η οποία έγινε διάσημη μέσα από το ριάλιτι Ru Paul Drag Race, και τη χαιρέτισε εγκάρδια.

Τελικά, το βραβείο παραδόθηκε στην αληθινή δικαιούχο και... ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εκτός βέβαια αν θεωρήσει κανείς τη ζημιά την καζούρα που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο ηθοποιός σε πλατφόρμες social media και ξένα ΜΜΕ. Πάντως, σύμφωνα με το E! News, το στιγμιαίο σφάλμα του Τραβόλτα δεν ήταν και τόσο παράξενο, αφού η Τζέιντ Τζολί συμπεριλαμβάνει στα σόου της μιμήσεις της Τέιλορ Σουίφτ, και σίγουρα έχει εμπνευστεί από την εμφάνισή της.

T

T
T
   
Βραβεία MTVΤζον ΤραβόλταVMAΤέιλορ Σουίφτ