Lifestyle|22.06.2020 17:50
Teddy Quinlivan: Αυτό είναι το πρώτο transgender μοντέλο του οίκου Chanel
NewsroomΗ 25χρονη Teddy Quinlivan είναι γνωστή στον χώρο της μόδας καθώς έχει περπατήσει σε πασαρέλες οίκων όπως η Louis Vuitton και η Gucci, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε καμπάνιες γνωστών brands όπως οι: Maison Margiela Fragrances, Redken και Chanel.
Το transgender μοντέλο που έκανε come out πριν από 2 χρόνια - την ίδια μέρα που περπάτησε σε πασαρέλα του Marc Jacobs - όπως αποκάλυψε, τότε είχε πιστέψει πως θα χάσει πολλές δουλειές, όμως η νεότερη συνεργασία της με τη Chanel Beauty την καθιστά ως το πρώτο transgender μοντέλο που εκπροσωπεί τον γαλλικό οίκο.
Διαβάστε ακόμη
- Η Ταΐβάν ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» των Τραμπ και Σι
- Από τις απεργίες των ταξί στις προσφυγές των ΕΙΧ: Το νομοσχέδιο ανοίγει νέο μέτωπο και μετά την ψήφισή του
- «Γαλάζιο» συνέδριο με το βλέμμα στις κάλπες: Οι εσωκομματικές ισορροπίες, οι απουσίες, το στοίχημα της συσπείρωσης
- Γιατί έφυγε η Γκελεστάθη από τη ΝΔ, τα χτυπήματα που εκνευρίζουν το Μαξίμου και το άγχος του Παππά για την επιτροπή ψηφοδελτίων του Τσίπρα